Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Babiš bere českým lidem práci

Protože se pan Babiš na každém druhém billboardu chlubí, že umí dát lidem práci, tak považuji za vhodné upoznornit, že v malých farmách (které on pravděpodobně nebude podporovat, ale o jejichž podpoře se mluví na půdě EU a pokud se nepletu něco v tomto směru začala dělat už i Slovenská vláda) se obvykle zaměstná více lidí než u velkých firem, často používajících náhražky kdoví odkud a jejichž výrobní proces je i značně personálně vyoptimalizován = z každého vymačkat maximum a zaplatit mu pokud možno co nejméně (což jaksi třeba u rodinné farmy nehrozí. Rodina sama sobě zaplatí vše co vydělá :)

Zajímavá věc také vyšla najevo, když se provalil průser s Polskou koninou a Tesco si nechalo otestovat Babišovy salámy. Zatímco u nás se na nic nepřišlo, v Německu a v Irsku tam koninu našly. Otázka je, zda tedy nejsou naše dozorové orgány náhodou podplacené.

No a jako bonus jsme se dozvěděli, že to maso na ty své salámy dováží pan Babiš až z Itálie. Inu dává lidem práci - těm v Itálii, šibal jeden ;-)

Kolik znáte lidí, kteří se ho chystají volit a jaká si myslíte, že je šance je ještě přesvědčit, že tohoto pána fakt raději ne?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat