Babišovy koblihy
Tak děcka, se přiznejte, kdo by pošlapal svoji dosud jistě neposkvrněnou hrdost, kdyby uviděl v tramvaji nebo v metru slovenského skromného skoro bezdomovce, jak tam rozdává to nejcennější, co rozdávat v době nečasu lze, tedy jídlo a to po vzoru Robina Hooda: bere nejbohatším, tedy sobě a dává chudším (hlavně duchem), než je on sám, no prostě Babiše.
Je tu někdo, kdo si vzal?
A co říkáte na ostatní Babišovy dobroty?
OT: Je to můj první příspěvek tady, doufám a věřím, že neporušuje pravidla, když žádnou stranu nepropaguje, pouze paroduje?
Jakýkoliv způsob jak na sebe upozornit je jim dobrý a to všem.
Viz : převzato
No, představ si to, že existují příznivci stran, kteří ve svém volném čase a za své peníze pomáhají s kampaní. Kdybych měl čas, tak se aktivně zapojím u Svobodných. Bohužel, čas není, tak jsem jim několikrát aspoň přispěl na kampaň. Po pár stovkách, nic moc, ale jejich rozpočet je zlomkový narozdíl od jiných stran, takže lepší než nic.
Je fajn, že se alespoň nějak snažíte zapojit, ale pro mě nepochopitelná vaše volba. U té strany je snad nad slunce jasnější, že jde o jedno velké pokrytectví. Od napojení na zločince Klause až po eurodotovaného předsedu.
Když už jste nás přišel spasit, předložte důkazy pro jedno i druhé tvrzení, jinak si budu myslet, že lžete.
Celá jeho kariéra vrchního tuneláře s vyvrcholením amnestií. Kdo nechce vidět, neuvidí. To, že se zločinec podílel na zákonech i obsazení pozic, což ho ochránilo před trestním stíháním na mém pohledu nic nezmění. Komunistické zločiny se také soudí až dnes. Nacistické některé také.
Žijeme ve státě, kde výroky: "kdo všechno půjde bručet" při volbě prezidenta a "my máme justici, Bárta policii" jsou nestíhané... takže se není o čem bavit.
Neuhýbejte. Zajímá mě to propojení SSO - VK, o kterém píšete.
tak např. mu dělal poradce
To, že Mach dělal VK poradce je nějaký důkaz o napojení Svobodných na Klause?
Asi jak pro koho. Dalo by se pokračovat Jaklem a dalšíma věcma, ale zkuste raději definovat, co je podle vás tedy napojení. Možná si jen nerozumíme v pojmech.