"Pressure" je taky dobrý. Jak tyhle černošské sračky nemusím, tak tohle se fakt povedlo, včetně těch brejlí s odrazem reflektorů. Takové výrazově slušnější Horkýže slíže.
Nelíbí.
Moc ne, přijde mi to takové umělohmotné. "Teď budem vtipní".
ono je to totiž stejně "umělohmotné" jako současná mainstreamová hudební produkce
Asi jo... současné produkci moc nerozumím, takže vlastně ani nerozumím, co se pokouší parodovat. Btw takový Bernardýn od HS mi umělohmotný nepřišel a bavil jsem se. Těžko říct, čím to.
Jak rika Touch. Je to parodie. Spojeni hudebniho stylu, ke kteremu se vazou ircita klise, a naprosto uchylneho textu (zde o tom, jake zvuky asi vydava liska). Stejne jako Andelska divka od Nightwork, nebo Bernardyn od Horkyze slize.
Asi som nevidel skryte nuansy, ale podpriemerny klip, lacne efekty, divna hudba, akurat text sa mi pacil celkom. Asi nie som cielova skupina. A vlastne ani neviem, co sa pokusal parodovat.
Je někdo, komu ta hudba připomíná (hned od začátku) skupinu Capital Cities ( Kangaroo Court)
Díky za tip. Lepší jak Nightwork
"Pressure" je taky dobrý. Jak tyhle černošské sračky nemusím, tak tohle se fakt povedlo, včetně těch brejlí s odrazem reflektorů. Takové výrazově slušnější Horkýže slíže.
Nelíbí.
Moc ne, přijde mi to takové umělohmotné. "Teď budem vtipní".
ono je to totiž stejně "umělohmotné" jako současná mainstreamová hudební produkce
Asi jo... současné produkci moc nerozumím, takže vlastně ani nerozumím, co se pokouší parodovat.
Btw takový Bernardýn od HS mi umělohmotný nepřišel a bavil jsem se. Těžko říct, čím to.
Jak rika Touch. Je to parodie. Spojeni hudebniho stylu, ke kteremu se vazou ircita klise, a naprosto uchylneho textu (zde o tom, jake zvuky asi vydava liska). Stejne jako Andelska divka od Nightwork, nebo Bernardyn od Horkyze slize.
Asi som nevidel skryte nuansy, ale podpriemerny klip, lacne efekty, divna hudba, akurat text sa mi pacil celkom. Asi nie som cielova skupina.
A vlastne ani neviem, co sa pokusal parodovat.
Je někdo, komu ta hudba připomíná (hned od začátku) skupinu Capital Cities ( Kangaroo Court)