Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropa: Přes 40 miliónů lidí nemá na jídlo.

To je prave ta demagogia, ze niekto nieco vypusti, ak sa to vypusti velakrat uz sa z toho stane pravda aj ked to loz a zrazu nastane taky vseobecny pocit, ze musime nieco spravit inak sa stanie nieco zle (napriklad vojna). A vtedy staci zacielit na spravnu skupinu (lavica, pravica to je jedno) a masa sa proti nej pohne. Toto je zneuzivanie davu a sucasny jav,ze ludia zeru vsetko co im podsuvaju media bez toho, aby nad tym premyslali.
V casopise Zivot bol v minulom cisle pekny rozhovor s jednym starym novinarom. Okrem ineho sa stazoval na uroven dnesnej zurnalistiky, pretoze dnes je vsetko "udajne'. Za jeho cias vraj bolo treba mat minimalne dva nezavisle zdroje, ktore museli potvrdit informaciu, inak ju nemohol vypustit do sveta. Slovickaranie o udajnom bosovi podsvetia, udajnom vrahovi a pod nepoznali. A predpovedal, ze sa blizi doba kedy budu noviny za taketo titulky horko pykat, pretoze vzniknu specielane pravne firmy, ktore budu taketo veci vymahat. Celkom tomu verim, tie zvasty v novinach sa casto nedaju ani citat.
Ide ma od jedu rozhodit, ked pride za mnou zena a povie mi bombasticky....cital si co sa stalo? A vypluje hovadinu, ktora odporuje zdravemu ludskemu rozumu. Naposledy prisla s novinkou ako znamu kamartky jej kolegine z prace (cize 100% doveryhodny zdroj;o)) uniesli Vietnamci v obchode tesne pred zaverecnou.
Pripad sa mal stat nasledovne:
Slecna/pani sla do obchodu nakupovat tesne pred zaverecnou, pred obchodom ju cakal frajer a zrazu videl ako vychadza majitel obchodu (Vietnamskej narodnosti) a zamyka obchod a milej slecny nikde. A zmizla! Wau. Vietnamcom uz nestaci pasovany tovar, uz obchoduju aj s ludskymi organmi. Nestaci uniest bezdaka, ktory by nikomu nikdy nechybal, oni su tak sprsoti, ze unasaju ludi vo svojom obchode a to dokonca pred svedkami (cakajuci priatel pred obchodom).
Ono by to bolo celkom aj usmevne keby tomu ludia neverili. Moja zena by tomu verila, keby ten pribeh nepocula pred istym casom a mal sa stat v inom meste (mozno ide o vietnamske sprisahanie).
Je jedno, kto taketo pribehy vymysla, nie je jedno, ze ludia to zeru, pretoze ako som sa pytal tak 90% ich oddelenia tomuto zvastu hned uverilo a sirilo veselo dalej a bohuzial si myslim, ze aj moja sliepka (za toto si to pomenovanie zasluzi) by tomu uverila, keby to uz raz nepocula.
Inak, co ma fascinuje su ako sa taketo pribehy recykluju, pred 30 rokmi chodila u nas pred skolou polska sanitka a unasala deti na organy, bolo toho plne mesto a kedze som bol maly veril som tomu aj ja preventivne. Pred 2 rokmi som s uzasom zistil, ze deti opat unasa tmava dodavka a spred rovnakej skoly, do ktorej som chodil ja. Opat plne mesto a par dni som videl ako rano som videl ako do skoly ako takmer kazde dieta slo do skoly v doprovode rodica (ja som siel do skoly s rodicmi snad ako prvak v prvy den len).
Ludia su fakt jeb....i

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat