Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Souhlasíte s výrokem senátora Kubery\ODS\ ?

Kéž by, to bohužel není pravda

Zajisté máš pro toto tvrzení dostatek věrohodných důkazů.
Zeman škodí této zemi mnohem víc v úplně jiných, zásadnějších věcech.
Nikdy jsem nekouřil a dost pravděpodobně už ani nikdy nezačnu. To ale neznamená, že budu horovat pro zakazování a omezování někoho.
Navíc mi ten boj od států proti kuřákům přijde jako dost pokrytecký. Omezují jim místa kde se kouřit smí a kde ne, ale na druhou stranu finance vybrané od kuřáků jim nesmrdí. Když zakázat, tak se vším všudy, přestat vybírat daně, přestat tabákový výrobky distribuovat legálně ve kšeftech...Což taky není řešení, páč by to jedině zhoršilo situaci s černým trhem. Ale bylo by to jediný čistý řešení, vše ostatní je jen pokrytectví.
nemám rád všemožný bolševický a neokomunistický (socialistický), nařízení, zákazy, příkazy, regulace a následný deregulace regulací, kterejch je teď Evropa (a hlavně ta západní) bohužel plná.
Dneska někomu vadí cigaretovej smrad, zítra to budou hadi, pozítří pejskaři, další den kočkaři, následně pivaři následovaní těmi co nechtějí pít mlíko....Nasrat!. Takovou ČR a Evropu nechci.
Chci suverénní stát s minimem úřadů, úředníků, buzerace, regulace a s tím spojený korupce. Chci svobodu pro jednotlivce, kterej si za svou svobodu a činnosti s ní spojený ponese i následky.
Odmítám bejt jen nějakou ovcí, který bude nějakej diletantskej euroúředníček nařizovat co jíst,pít, co kouřit, jak se bavit...A serou mě všichni jejich přisluhovači, který se dobrovolně zbavují těch svobod a navíc jim umožńují pošlapávat i svobody těch ostatních.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...