Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Souhlasíte s výrokem senátora Kubery\ODS\ ?

No, v těch bytovkách je to blbý. Hulíš si na balkóně a nahoře jim to jde do bytu... Tam bych asi měl jakýsi pocit viny. Bydlíme ale v domku, chodím hulit na střechu kde nikomu nesmrdím.
Smrad z huby je asi hnus, to je průvodní jev. Faktem je, že smrdět z huby nemusí jen cigára. Někomu smrdí z huby ať dělá co dělá... Mě třeba jde kufr nahoru, když někomu smrdí z huby třeba paprika. Kdybych měl např. políbit dívku/ženu, která si právě zmíněnou zeleninu vychutnala, tak regulérně hodím šavli. Je mi ale jasné, že já, dokouřiv cígo také nejsem dvakrát přitažlivý. Naopak, coby kuřákovi (cca 15 let) mi nevadilo líbání se s kuřačkou.
Když někdy jdu do nekuřácké hospody, je tam nějaká akce na níž nechybím, tak prostě chodím hulit ven. Není problém. Akorát cestou ze Slovenska (s tím pojídačem cibule) jsem nehulil ani na hajzlu. Ptal jsem se průvodce vozu a ten říkal, že na hajzlu hulit nemám. Naopak, když jsem jel tam, tak jsem se průvodce zeptal, jestli to není problém. Řekl, že má volný oddíl, takže se chodilo (včetně onoho průvodce) hulit tam, u otevřeného okna.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat