Jo slo to, ale s dabingem na Nove, no nevim, ja vubec na TV prave kvuli dabingu nekoukam. Onehdy jsem nahodne u rodicu videl cesky dabovanej Homeland a Boardwalk Empire a to prvni bylo tradicne dabingem zabity, to druhy melo dabing prekvapive dobrej, rekl bych vyjimka potvrzujici pravidlo. Treba serial Rizzoli and Isles je pry na urovni brazilskych telenovel a pritom v originalnim podani je to koukatelnej serial.
Tak já ten film viděl tuším na HBO, co s tím provede Nova samozřejmě netuším. Boardwalk Empire šel česky samozřejmě taky na HBO, ale tam jela i verze v původním znění. Teď na ČT to jde s tím původním dabingem.
Varování:
právě jsem viděl v IMAXu film Gravitace. Je to naprostá sračka. Omlouvám se za ten výraz, ale jinak to nazvat nejde.
Tak to by mě zajímalo. Na CSFD to má vysoké hodnocení. Co je tam sračkovitého? Prosím pokud možno bez spoileru .
Je to lahudka, klidne na to bez!
právě jsem viděl v IMAXu film Gravitace. Je to naprostá sračka.
Fakt? Kámoši říkali, že děj sice nic moc, ale že na koukání ve 3D je to super zážitek, tak se na to o víkendu chystáme.. Tak jsem zvědavá, snad nebudem litovat jako naposledy po Elysiu..
Před vánocema přijde druhý díl Hobita. Už se těším.
jj, byla na to reklama . Málem jsem ohluchnul.
Reklamu jsem neviděl, protože když už u nás doma běží TV, tak leda ČT:D a tam reklamy nejsou. Ale na Hobita se samozřejmě těším, Jackson je fakt borec.
No dávali to včera na ČT2: http://www.csfd.cz/film/8870-soudce-a-vrah/ , takže píšu pozdě. Ale kdybyste měli možnost, stojí to shlédnutí. Galabru je skvělý. Dabing je takový, jaký je. Donutil (Noiret) mi přišel průměrný, Vlach (Galabru) nadprůměrný. edit: Francouzi si dali s digitalizací práci, technická kvalita byla taky nadprůměrná.
Filmové tipy! Díky!
Jo slo to, ale s dabingem na Nove, no nevim, ja vubec na TV prave kvuli dabingu nekoukam. Onehdy jsem nahodne u rodicu videl cesky dabovanej Homeland a Boardwalk Empire a to prvni bylo tradicne dabingem zabity, to druhy melo dabing prekvapive dobrej, rekl bych vyjimka potvrzujici pravidlo. Treba serial Rizzoli and Isles je pry na urovni brazilskych telenovel a pritom v originalnim podani je to koukatelnej serial.
Tak já ten film viděl tuším na HBO, co s tím provede Nova samozřejmě netuším. Boardwalk Empire šel česky samozřejmě taky na HBO, ale tam jela i verze v původním znění. Teď na ČT to jde s tím původním dabingem.
Varování:
právě jsem viděl v IMAXu film Gravitace. Je to naprostá sračka. Omlouvám se za ten výraz, ale jinak to nazvat nejde.
Tak to by mě zajímalo. Na CSFD to má vysoké hodnocení. Co je tam sračkovitého? Prosím pokud možno bez spoileru .
Je to lahudka, klidne na to bez!
Fakt? Kámoši říkali, že děj sice nic moc, ale že na koukání ve 3D je to super zážitek, tak se na to o víkendu chystáme.. Tak jsem zvědavá, snad nebudem litovat jako naposledy po Elysiu..
Před vánocema přijde druhý díl Hobita. Už se těším.
jj, byla na to reklama . Málem jsem ohluchnul.
Reklamu jsem neviděl, protože když už u nás doma běží TV, tak leda ČT:D a tam reklamy nejsou.
Ale na Hobita se samozřejmě těším, Jackson je fakt borec.
Pro fanoušky:
http://aktualne.centrum.cz/kultura/grafika/2013/10/04/hobit/
Super!
Pacific Rim, World War Z, Gravity
Ja by som šiel na ten nový film Kandidát, pred týždňom ho začali hrať v slovenských kinách - vyzerá to celkom fajn. Nevideli ste ho?
Odporucam serial Sleeping Hollow http://www.csfd.cz/film/342623-sleepy-hollow/ - zatial je vonku 5 casti, ale vyzera to dost dobre.
Tohle vypadá dobře. Dík za echo.
No dávali to včera na ČT2: http://www.csfd.cz/film/8870-soudce-a-vrah/ , takže píšu pozdě. Ale kdybyste měli možnost, stojí to shlédnutí. Galabru je skvělý.
Dabing je takový, jaký je. Donutil (Noiret) mi přišel průměrný, Vlach (Galabru) nadprůměrný.
edit: Francouzi si dali s digitalizací práci, technická kvalita byla taky nadprůměrná.
Na poslední chvíli, na ČT2 začala Tichá bolest
Jojo, také jsem to zaregistroval. Film jsem ale viděl již dříve. Hodně dobře natočené, ale smutné. Jako celá padesátá léta...