Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tyvoe, fakt nevim. Na jednu stanu - jasny poruseni zakonu o statnich symbolech. A na druhou(a tak bu…
bahno 02.01.2014 23:17
bahno
mám je v pr..., výhoda frenštátu je, že se tu téměř nevyskytují. ostatně vždycky mě v životě okradla…
lední brtník 04.01.2014 01:00
lední brtník
Ta ironie, cikáni jsou vlastně mor (rom), a jako s morem ani s cikány se nedá domluvit, jako mor zab…
Wolve 04.01.2014 14:20
Wolve
Jsou to jenom obarvené a sešité kusy hadru, to snad zhanobit nejde.
karel 04.01.2014 14:41
karel
Beru to jako symbol své vlasti a svého domova a každý zhanobení se dá brát jako urážka....
Wolve 04.01.2014 15:30
Wolve
Mohu se Te jako vlastence zeptat na jednu vec? Na co jsi v nasi zemi hrdy? Imho totiz kdyz pominu sp…
Roker 04.01.2014 20:48
Roker
To je dobra otazka. ZOber si amikov, su tu tupci vacsinou s minimalnym vzdelanim lebo tam sa nosi ex…
fleg 06.01.2014 12:28
fleg
flegu mohl bys mi jen zopakovat na že to mají být ti amíci hrdí? Ať se na to koukám jakkoli nemůžu p…
Wolve 06.01.2014 23:59
Wolve
Ti namyšlení amíci jsou hrdí max.na to že svrhli nejvíc atom. bomb v dějinách lidstva. poslední
jan4400 08.02.2014 19:10
jan4400

Tyvoe, fakt nevim. Na jednu stanu - jasny poruseni zakonu o statnich symbolech.
A na druhou(a tak budiz znam jako cikanomilec) me ty cigosi nejak nevadi. Jasne,je to tim ze ziju ve meste kde problemu je malo a na nase lokalni, vesnicky nedam sahnout, pac to jsou veskrze slusny lidi.
Hele podme se k sobe chovat pro zmenu vo trosku lip, bude se nam tu zit dobre. Tim nerikam tolerujme vsechno, ale vo trochu a pujde to. Jsou na to i simulace - jednou odpoustej, po druhy uz tezce trestej.(a ted koncim, pac sem pil.ale zejtra si zadebatuju pac to za to stoji)

mám je v pr..., výhoda frenštátu je, že se tu téměř nevyskytují.
ostatně vždycky mě v životě okradla bílá lůza, nikoli etnikum s 90% kriminalitou.

jasny poruseni zakonu o statnich symbolech

jestli je to můj stát a mám jeho symboly přijmout za svoje, pak si s tou svou vlajkou můžu dělat co uznám za vhodné, pražský zákon o symbolech ať si mele co chce.
zrovna tak když se někdo rozhodne si na vlajku přimalovat kolo nebo tykadla, je mi to fuk.

Ta ironie, cikáni jsou vlastně mor (rom), a jako s morem ani s cikány se nedá domluvit, jako mor zabíjejí a ubližují lidem, jako na mor se dávají milióny korun na jeho léčbu (sociální dávky) a tak jako mor i cikáni by měly být odstraněni....
Je to možná trochu rasistické, ale za to pravdivé ;-)

edit: já jakožto vlastenec beru jakékoliv hanobení státního znaku za důvod přetáhnout dotyčného židlí...

To je dobra otazka.
ZOber si amikov, su tu tupci vacsinou s minimalnym vzdelanim lebo tam sa nosi expertizmus, cize ovladam jednu vec a som uplne blby zo vsetkeho ostatneho. Ale...co amikom nemozem zobrat je ich hrdost, ich zvyk chytat sa za srdce pri hrani hymny, ich uctievanie ustavy (co znamena ustava pre teba hm?) a to, ze to nehraju. Oni su naozaj taki. A ked sme pritom maju byt aj naco hrdi.
Naco ma byt hrdy cesky narod? Ked na nieco tak asi na minulost. Na rozdiel od nas mate aspon historiu a nieco ste v minulosti v Europe znamenali. Dnes ste po rozpade Ceskoslovenska len krpata, nepodstatna krajina, ktoru vo svete takmer nepoznaju a v Europe znamena tiez prd.
Inak hrdy asi moc nemas byt naco, ano podarilo sa vam zopar veci v sporte, ale to aj nam a to sme o polovicu mensia krajina. Navyse tie uspechy boli jednorazove a tazili zo socialistickej sportovej zakladne. Alebo mas pocit, ze este nieco mozete v buducnosti dosiahnut v hokeji, co vo futbale? Samozrejme sem tam niekto zaziari v individualnych sportoch, ale bude toho coraz menej a menej.
Takze si to zhrnme, ekonomicky znamenate prd aj ked mate este vlastnu menu, vojensky akoby ste ani neexistovali, kulturne vas pozname my a tym to konci a bordel v politike a medzi ludmi mate rovnaky ako my a ten je stale bohuzial vacsi ako na zapade, ktoremu sa tak chceme podobat.
Keby som Cech som asi hrdy na Cimrmana lebo je jedinecny a neopakovatelny a navyse ho malokto chape, ale to je udel nepochopenych geniusov.

flegu mohl bys mi jen zopakovat na že to mají být ti amíci hrdí?
Ať se na to koukám jakkoli nemůžu přijít na nic co oni můžou a já ne. Jejich historie je ubohá, jejich nafoukanost, arogance a domnění, že jsou v právu vládnout světu je vskutku ohromující. A jako jejich arogance tak i jejich inteligence (popř. školský systém) je ohromující. Nedávno jsem slyšel v televizi o jistém průzkumu, který ukázal, že cca 60% amíků je přesvědčeno o tom, že stále existuje Československo a že Rusko je stále Sovětský svaz. K tomu snad není co dodat.... snad jen, že v jejich postavení bych se nechytal za srdce, ale spíše za hlavu, kterou mají zřejmě jen k tomu, aby jim nepršelo do krku.....

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru