Ale kdeže hadice Jelikož je toto etnikum pořádný parazit, tak to musí být i pořádný červ (správně je z duny ). Obojí, když se někde objeví, tak vše požere a zničí a zase se zanoří a vynoří na jiném místě, aby ve své činnosti mohli pokračovat. Jelikož už mě s tím svojim "rasysmem" čili rasismem na ruby pěkně štvou, tak je ten červ i černý a na něm je malej človíček, který se ho snaží krotit a ukočírovat, což se zatím, jak známo nikomu stále nedaří a všichni víme proč.
Vytvořil jsem i radikálnější návrh, ale tohle by už "rasystycke" neziskovky asi nerozdýchaly
Jenom čekám, kdy zavedou na školách jako volitelný předmět tu cigošskou hatmatilku a budou mít povolený tanec, cigarety zdarma a vyhrazené kuřácké prostory ve školách Čím větší absurdita, tím větší pravděpodobnost, že jim tohle bude chtít někdo povolit. A to víte pánové, že už kromě soc. dávek na bydlení (nájem, energie, potraviny), mají grátis i MHD, lékaře, koupaliště, 2x do měsíce taxíka a dokonce už i autoškolu. Dcera dělá autoškolu a chodí tam i jedna cigoška a té to hradí sociálka. Dokonce jsem už slyšel o případu, kdy cigoš byl na VŠ a měl si dělat nějaký ten minititul typu Bc. Vůbec tam nechodil a samozřejmě nic neuměl a když se profesor už naštval a chtěl jej ze školy vyrazit, tak přispěchali členové parazitující neziskovky a nakonec chtěli vyhodit spravedlivého profesora, že si na něj zasedl, apod. kecy. Cigoš tam zůstal, dále na VŠ chodil jako do práce a teď má titul Bc a dělá v nějaké neziskovce. Dobrý co? A pak je mají lidé dle vzoru multikulti milovat. Fakt jsou asi padlí na hlavu. Kocabovi s Džamilou by měli znárodnit nemovitosti a ubytovat tam ty jejich přátelé, na kterých se rádi zviditelňují a všichni budeme spokojeni, ale asi až na ty dva Tohle všechno spraví pouze máme hole v ruce českomoravskoslezského lidu Pokud tam přidají ten indický symbol, tak navrhuji přidat i ovci a nahradit tak lva a obě orlice, protože nic jiného si pak nezasloužíme, protože budeme již pouze národem ovčanů a republiku přejmenovat na Romia-Czechia, dle chytrolína Zemana.
Zkoušeli jste zjišťovat kolik neziskovek na jejich podporu existuje? Já se dostal k seznamu a bylo jich více než 100 a stále vznikají další jako houby po dešti, vždyť to přece tak vynáší a ČR je pro ně stále země zaslíbená...
P.S. Říkat cigošovi Rom, je jako zabalit lejno do okrasného balícího papíru a stejně to furt bude h....