Kondenzační plynový kotel
Dobrý den,
Mám problém s plynovým kondenzačním kotlem.Nastěhovali jsme se do nájmu do domku kde je plynivý kondenzační kotel Rotex GSU -gas solat unit se zásobníkem na vodu bohužel kotle se u nás nevyrábí a ani nemáme žádný manuál k ovládání a nastavení programů na kotli. Sháním nikoho kdo by nám dokázal vysvětlit nastavení. Nebo náký manuál ev kdyby mohl nikdo přijet a vysvětlit. Dík Zuzka
Snad by nemělo být moc náročné kliknout sem a zeptat se u kutilů. Ostatně upozornění se objevilo již před napsáním tohoto dotazu.
Ani tohle - jak vidno - neodradí. Já bych ještě navrhoval, aby se v tom vyskakovacím titulku změnilo "poradny" na "Poradny.net", ať je z toho více jasné, že to není tady.
nevyznám se tu tak sorry
Tak ten dotaz vložte sem: http://kutilska.poradna.net/q/add/
Skutečně je mnohem větší šance, že tam poradí, jde o kutilskou poradnu.
Na debatách se hlavně hádáme, jak jistě vidíte.
Tady vás pošlou do háje (ne-li ještě někam dál). Každej bude mít tuny keců, kam máte jít. By jim prsty neupadli, kdyby poradili. Já bych rád poradil, ale tohle neznám. Ostatní vás vyženou a ještě to zamčnou aby jó nikdo nemohl odpovědět, i kdyby věděl.
Ficko co tě vadí na tom že někoho odkážou na správnou poradnu kde tazatel má větší šanci na úspěšné vyřešení svého problému. Spousta odborníku z kutilské poradny sem vůbec nechodí.
Ještě jsem neviděl, že by ti odpálkovaní někam jinam dotaz dali.
Tak to ses blbě díval, dotazy po upozornění, že tady asi nebude moc odpovědí, jsem už ve správné poradně viděl.
A co teraz, ma ich niekto kompenzovat za ujmu na dusevnom zdravi? Ked nedaju, tak nedaju.
Nechces tie dotazy, do spravnych poradni, zalozit namiesto nich ty?
Ficka dotazy ZASADNE nezaklada, neciti sa byt povolany.
Já už jsem tady navrhl hromadu témat ale nikdo je do diskuse nezaložil. Se tady budu namáhat abyste to pak mazali, tůůůdle.
Asi ta témata zajímají jen tebe. Nebo možná ani nezajímají, protože jinak by sis tu debatu založil.
Je poblíž někdo s angličtinou?
http://www.rotex-heating.com/service/techdoc/archive/rotex-gascondensingunits.html?tx_damdownloads_pi1%5Bdownload%5D=1239