Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Trideni odpadu

Jsem prave dotridila vycpavky z krabice, ve ktere jsem si objednala nejaky veci pro kralika. Aby se tomu cestou nic nestalo, krasne to vycpali ruznymi plastovymi obaly. Temi jsem nasledne naplnila tri 20l pytliky.

Mam tu dva kose, jeden na plasty a jeden na smesny odpad. Oba stejne velke, 14 l. Ten na smesny odpad se mi jeste nepodarilo naplnit vice nez z poloviny - vzdycky to musim vyhodit driv nez to naplnim, jinak by to tu zacalo pekelne smrdet. Zato ten na plasty je sakra malej, asi si budu muset poridit vetsi a ten soucasny pouzit na neco jineho.
Zatracena doba plastova :-)

A jako autor tematu si zahlasuju - jsem magor. Minule jsem vezla z Brna domu (zapad strednich Cech) pytlik s hlinikem (vicka od jogurtu, plechovky od ovocnych piv atd.) a pytlik s zelezem (plechovky od hrasku, tunaka atd.), protoze doma to sbirame na vetsi hromadu a pak se to nekam odveze. Treba hlinik tusim ted zacali sbirat i u mamy ve skole.

Hlavni tridic (a ekoterorista :-D) je u nas mama a ja jsem zjistila, ze me tim pekne nakazila. Proste uz mi pomalu prijde lito vyhodit do smesi neco, co se da vytridit :-)

A jak jste na tom vy?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat