Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Trideni odpadu

Koukam, asi jako vetsina, tridim zaklad, v mem pripade akorat petky (plast) a sem tam sklo a papir, ale klidne vyhodim sklenenou lahev treba od kecupu do normalniho kontejneru, trideni nijak nezeru, obzvlast sklo, nejvic me namichne, kdyz prijede odpadovej vuz na sklo a "vymrdaj" spoustu skla vsude okolo, takze jsou pak i na chodniku a na silnici okolo kontejneru strepy.
Asi bych tridil o neco vic, kdyby byla lepsi osveta a vedel jsem kam co hodit, zdaleka vzdy se v tom nevyznam a znacky na obalech jsou kolikrat neviditelny, nehlede na to, ze jsou naprosto neprehledny.
V Rakousku maji krome papiru, napojovych kontejneru, plastu a skla i kontejnery na kov (obaly od sardinek apod.), maji to mnohem vic promakany nez u nas.
Jinak naprosto nechapu, proc jednou je napojovej kontejner a papirovej zvlast a po druhy dohromady.

Edit: Ty usporny zarovky jak jsem probiral jejich likvidaci pred ctvrt rokem na kutilsky poradne mam furt doma, objevil jsem jeden odpadovej dvur, ale neni v miste bydliste, pry mi to mimo misto bydliste zdarma nevezmou, rikal jeden znamej, no jeste to zjistim a jestli to nebude mozny nikde vyhodit, tak nakonec v tom komunalnim odpadu skoncej.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat