Jste horňáci, či dolňáci?
Už tu začíná být přepolitizováno, takže tu je pokec na odlehčení:
Jste horňáci, či dolňáci? V jakým věku vám jasně došlo, co preferujete?
Za sebe - dolňák a došlo mi to zhruba před třicátým levelem.
Už tu začíná být přepolitizováno, takže tu je pokec na odlehčení:
Jste horňáci, či dolňáci? V jakým věku vám jasně došlo, co preferujete?
Za sebe - dolňák a došlo mi to zhruba před třicátým levelem.
Asi oboje. Jak kdysi říkal Menšík, já teoreticky miluju celý Nusle.
Hlasoval jsem pro oboje. Je to jak kdy, podle nálady. A vlastně to v podstatě nerozlišuju. Nejlepší stejně je, když jsou všechny partie tak nějak v rovnováze a společně s xichtem a intelektem vytvoří jeden příjemnej a hezkej celek...
Příklad: když bude mít horňák děvče s pěknejma kozama, ale obrovskou dvoužidlovou prdelí a šerednou jak noc, která navíc třeba ještě smrdí, tak si to stejně ani jako horňák nemůže pořádně užít
Tak samozřejmě, že musí být oboje, ale jde mi o to, co komu zrychlí tep už při pohledu na to, jestli vršek, nebo spodek.
Sice to není na mě... ale to snad záleží na tom, z které strany se k objektu přiblížím, ne?
Ale ne, podle ochoty spíš tolerovat odchylky od mého ideálu "nahoře" budu tedy spíš dolňák.
I když to bude nahoře super duper, tak jsem zjistil, že pokud to nemá klenutý boky a má to plochou prdel, tak mě to z hypotenze rozhodně nevyvede. Ale jsou i opačný extrémy, tedy pyramidoidní postava, což vyjadřuje úsloví: "Čeho je moc, toho je přehršel".
Potmě každá díra stejně černá, reklama na žehlící prkno taky nebude to pravé.
Takže vyváženosti komponent dávám přednost = oboje.
Jste prasata! Ode dneška se hlásím k panicům. Podobojí.
Musím říct, že ta první věta je jako odpověď na titulní otázku dokonalá!
Když se nad tím zamyslíš, tak je to vlastně pravda (alespoň feministky mi to říkaly). Ono je to asi tak: Když jde ženská proti mně, tak jsem horňák, když jde přede mnou, tak dolňák. Takže to dělení je takové zavádějící.
Taková pomůcka: čím míň toho má na sobě, tím víc se díváš kam? Nahoru, nebo dolů?
Já v tom případě chytnu Pavlovův reflex - otevřu hubu a začnu slintat.
Nemám moc široké (i vysoké) zorné pole, takže jsem v tomto případě "středňák".
Takže - de facto - nevidím nic!
Musim pochvalit Prasaka, ze neopomnel patou moznost! :D
(btw, jsem zvedava, jestli se k memu osamocenemu hlasu nejaky prida.. nejak mam pocit, ze jsem tu jeste zadnou "konkurenci" nevidela)
Jasně, že jsem na tebe myslel. Bohužel, zatím pouze ty narušuješ homogenitu zdejšího osazenstva. No což, snad se to zlepší.
...tak ale zákonitě musí bejt dolňačka...
To jako že ju rajcujou prdele?
To by se ale museli spávně zařadit i ti 4-procentní ...
Ta pátá možnost je imhojezevec zbytečná.
Při troše fantazie přece i opačné pohlaví může preferovat (byť ne "polohou", ale "směrem") jednu z uvedených možností
Není zbytečná, bo by se baby mohly bouřit, že na ně v anketě nemyslím, i když je původní otázka zcela jasně směrována na muže (a pro koho to není jasný, tak se nemá účastnit, resp. má tam proto tu čtvrtou a pátou možnost.-) )
Baby si přece můžou založit vlastní anketu
No jo, ale to by tam byl jeden jedinej hlas. To ani nema cenu
Ale můžeš se utěšovat tou svobodou a možností volby.
Nebo vymysli nějakou jinou eňo ňuňo anketku, která bude genderově rovnoprávná a korektní.
Jo, az me neco napadne, tak udelam
Jakožto obdivovatel antické krásy musím odpovědět pouze takto – kalokagathia.
Oboje, někdy mi víc zaujme hořejšek, někdy dolejšek a někdy obojí.
Není horňák jako horňák
U toho prvního obrázku ale horňák i dolňák vidí to samé.
I při pohledu zezadu.
Dudy obludy neé. Zadusit se přebytečnou kozotkání taky není dobré.
Hoboje. Teda oboe. Oboje
Záleží, jestli nese lahváče nahoře v batohu, nebo dole v tašce
Správná volba!
Preboha mam 38 a nikdy ma takato vec nenapadla. To, co uz vas napadne to ani nie je mozne. Kam na tie myslienky chodite?
Hlasoval som inak za oboje, su to neoddelitelne sucasti celku.
Od té doby, co si samičky začaly holit fofrmošnu, ztratilo pro mne dolňáctví kouzlo. To oškubané kuře mne nijak nevzrušuje. Teď preferuju blow job.
No já pod pojmem dolňák beru preferenci zadní části, nikoliv koblihy.
Hlasoval jsem za dolňáka, mám rád pěkný prdelky... Takový ty za který se dá pěkně vzít ... Ale jak k nim není pěknej vršek do ruky tak to není ono. Zkrátka to po čem se první kouknu je spodek, takže dolňák. Jednoznačně...
Jo, definoval jsi to naprosto přesně i za mě