Costa Concordia, výmluvy, výmluvy
Fascinují mě vytáčky toho, kdo za všechno může. Kdyby se věnoval lodi a ne nějaké čuripindě, kdyby nemachroval a jel kudy měl, nic by se nestalo. Hlavně, že po nárazu byl mezi prvními na pevnině.
Zavřít, až zčerná.
Tipovačka, kolik dostane?
Můj tip je desítka. Mrtvých tam bylo dost…
A ti jeho právníci jsou tvořiví, tuhle jsem četl, že někde tvrdili, že kapitána lidi hodili přes palubu...
Deset a víc. Moc lidí.
Tak nevím, ale méééédia po té katastrofě psala, že kapitán byl v době nárazu na nějakém candrbálu. Jak mohl dávat nějaké příkazy kormidelníkovi? Ledaže by měl na tanečním parketu nějakou obrazovku sonaru...
Nevim, nehodu jsem nezaznamenal, ale co jsem ted zpetne pochopil, tak proste obcas se nejaka lod potopi, neni to poprve ani naposled. Vinu bych nikomu nedaval, jasny, ze ted to na sebe hazou navzajem, nikdo nechce jit sedet.
Basy v It jsou přeplněny, prominenty nezaviraj. Dostane x hodin vpp ve vodáckém oddílu.
Tak to bude mít leháro, protože kdo by se chtěl učit nepotopit s takovým kapitánem.
Bude je učit Eskymáka.
Eskymák zahrnuje i návrat nad hladinu.
Kapitán se vrátí, žák se prostě utopí.
Chtěl, ale stalo se to, co psal oldsoft.
Řekl bych, že těžko. Schettino není prominent.
Tady na této lodi by mohl drhnout palubu. Ještě mít tričko s nějakým nápisem Copak nějaká basa.
A až to vydrhne, tak vyleštit kotvu a natřít loď až po čáru ponoru.
No nejdriv jsem hlasoval pro podminku protoze pravnici jsou svine a obhajej i vinnyho. Ale jelikoz je o to dost velkej medialni zajem a bylo tam dost mrtvych lidi, tak ba par let by si jit sednout mohl.
Namažou mu kormidlo zubní pastou, aby to nebylo vidět a on se na to nachytá.