Poraďte nějakou dobrou Hru
Je mi jedno jestli SP nebo MP, jakej zanr atd.. spis bych chtel poradit nejake hry na ktere mate dobre vzpominky nebo dobre zkusenosti... diky
Je mi jedno jestli SP nebo MP, jakej zanr atd.. spis bych chtel poradit nejake hry na ktere mate dobre vzpominky nebo dobre zkusenosti... diky
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Na hry tu máme speciální sajtu:
http://hry.poradna.net/
Serie Evropa, Svet, Film. Pak me bavilo Tabu. A ve spravny spolecnosti i stara dobra flaska je zabava. A pokud neni, tak plyn - par minut je to zabava, pak uz je to otrava.
Taky je super hra na maminku a tatínka. Ale zábavná je jen ta část, kde se robí děti, později už je to vcelku opruz.
Pf, jen dva levely?
Spíš ta samá hra rozehraná podruhé paralelně.
Tak i pozdejc to ma svy lepsi stranky. Jako vcera - jak blby hledame asi dvacet minut brejle my zeny po celym baraku. Pak se uz ma draha, jen tak ze zoufalstvi obratila na nasi dceru(16 mesicu) a rika: "Klaudi, nevis kde mam brejle?" a ta se votocila, tim sirokorozchodym krokem zmizela ve vedlejsi mistnosti a o dvacet vterin pozdejc pribehla s brejlema v ruce a "Na!"(moc jinejch slov zatim neumi). A jenom sme cumeli...
Prasak: To už si tu kdysi psal :D
To bylo asi na herní poradně.
Jen SP. RTCW a You are empty. To první je hodně známý, to druhý ne, ale podobná blbina. Střílečky. Odreagování.
Mě se líbil Mass Efect 1.
Neuvěřitelně atmosferická záležitost.
Hra která perfektně sedí na můj nick.
Hodně se mi líbil i konspirační Deus Ex: HR.
Jak je tady slovo "Poraďte", je to signál k zamčnutí. Hrůza.
Tak o tom budem jen debatovat.
Vždyť to nikdo nezamknul. Jen jsem mu doporučil jít na poradnu, kde jsou především hráči a má větší šanci na odpovědi od hráčů.
S tebou bych chtěl dvojdomek.
Dobře se dá taky zasekat do rána u Transport Tycoon, nebo Roller Coaster Tycoon.
Docela hezké logické: Magrunner: Dark Pulse, Portal 1 a 2, Cogs, Q.U.B.E., Unmechanical.