Kolik dobrých skutků uděláte ze jeden den?
Bylo to kdysi v módě.
Bylo to kdysi v módě.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
To je zase téma. Dobrými skutky se nemáte chlubit. Já například bych nestačil si psát, jak se snažím… Ficka 20.09.2013 23:04 |
Ficka | |
Děláš dobré skutky pro dobré skutky? Ani nechci domyslet, jak se ti při tom zvedne ego. Dosáhls na m… nový mif 21.09.2013 15:14 |
mif | |
:-D nový touchwood 21.09.2013 16:16 |
touchwood | |
reálně? Nepřemýšlím nad tím. Dělám to, co si myslím, že je správné, čárky si nedělám. nový touchwood 21.09.2013 16:17 |
touchwood | |
Vojín Kefalín, a čo si predstavujete pod pojmom "dobrý skutek" ? poslední Alfonz.SPO 25.09.2013 13:37 |
Alfonz.SPO |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
To je zase téma. Dobrými skutky se nemáte chlubit. Já například bych nestačil si psát, jak se snažím dělat dobro pro lidi. Bohužel, většina lidí není na mé výši, aby tyto dobré skutky dokázala ocenit a naopak mi za ně většinou pustě laje. Nevděk vládne planetou. Například na ani jedno téma co jsem zde zhusta navrhoval nebyla založena ani jedna diskuse.
Děláš dobré skutky pro dobré skutky? Ani nechci domyslet, jak se ti při tom zvedne ego. Dosáhls na mé soukromé stupnici zmrdů od jedné do desíti kvalitní devítky (desítku si chráním pro pedofily a podobné devianty).
reálně? Nepřemýšlím nad tím. Dělám to, co si myslím, že je správné, čárky si nedělám.
Vojín Kefalín, a čo si predstavujete pod pojmom "dobrý skutek" ?