Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Blbé a dobré tema do debaty.

Objevují se zde názory "odborníků" že některé tema je blbé a že jde o tapetování.
"Odborníci" jsou zřejmě složitějí smýšlející lidé, kteří mají kvalifikaci vyhodnocovat blbost či neblbost tematu debaty. Kriteria pro vyhodnocování blbosti jsou neznámá a jsou před jednoduše smýšlejícími diskutéry skrytá. Debata je do jisté míry částečně skrytě omezovaná a moderovaná "odborníky" na debaty. "Odborníci" se k mému příspěvku jistě "odborně" vyjádří a tím dokáží svoji "odbornost" složitěji smýšlejících debatérů. "Odborníci" jistě doporučí která temata jsou zajímavá a která ne.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já jsem přesvědčen, že by moderátoři měli velmi tvrdě kontrolovat témata, protože 80% témat zde jsou…
Ficka 18.09.2013 13:43
Ficka
Však neříkám, že je tu poradna (ale když se někdo zeptá, tak je slušnost mu poradit a ne ho poslat d…
Ficka 18.09.2013 14:03
Ficka
Tvrdíte, že může tady každý vyjevit svůj názor. Tímto toto popíráte. Jistě, já vám kazím zisky. V re…
Ficka 18.09.2013 14:12
Ficka
V hospodě po personálu také neustále požadujete, aby vám opravili auto a když ho neopraví, tak jim n… poslední
Kráťa 20.09.2013 07:18
Kráťa

Já jsem přesvědčen, že by moderátoři měli velmi tvrdě kontrolovat témata, protože 80% témat zde jsou totální broskvoviny které nepatří na seriozní server. Poškozuje to jejich server i prestiž poradny, to už jsem zde několikrát říkal, avšak nevyslyšen. Ale je to jejich server a zjevně chtějí za účelem zvýšení návštěvnosti přilákat spodinu inteligence společnosti. Však jsou to také návštěvníci a kandidáti na klik do reklamy. Při kliku na reklamu inteligence nehraje roli. Naopak, čím blbější, tím se snadněji dá ovlivnit ke shlédnutí reklamy na vložky s křidélky.

Však neříkám, že je tu poradna (ale když se někdo zeptá, tak je slušnost mu poradit a ne ho poslat do prdele, jak je tu zvykem a ještě se to zamkne, aby ani ten slušnej mu poradit nemohl). Nicméně to patří majitelům poradny a nese jim to peníze (proto to taky dělají, aby to vydělávalo, zadarmo nikdo nic pro lidi a jejich hezké oči nic dělat nebude). Ale i v diskuzi může být lepší téma, než jaké má která celebrita kozy nebo jiné krávoviny.

Tvrdíte, že může tady každý vyjevit svůj názor. Tímto toto popíráte. Jistě, já vám kazím zisky. V restauraci samozřejmě na špatné praktiky personál upozorním. Když mi jinak hospoda vyhovuje (například mají oblíbené pivo), tak se snažím, aby i nerudný personál se choval správně. Nelezu tam kontrolovat posádku, ale prostě chci své pivo. Jistě, lze tam přestat chodit a snížit jim výdělek, ale to není řešení. Řešení je, aby přiznali, že mám pravdu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru