FORUM 2000
Spirálovité vznášení se foristů v kundrlikovatých větách. Vyhozené peníze. Kapitalistům a tržním hospodářům jsou foristé k smíchu. Je to šaškárna s nulovým efektem pro lidstvo.
Spirálovité vznášení se foristů v kundrlikovatých větách. Vyhozené peníze. Kapitalistům a tržním hospodářům jsou foristé k smíchu. Je to šaškárna s nulovým efektem pro lidstvo.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Nerozumím jim, ale fandím jim. Nevím proč, třeba brzy umřou. IQ37 16.09.2013 09:15 |
IQ37 | |
Já jim také fandím, ale ať si ten dýchánek zaplatí ze svého. Musí to stát pěkné prachy. Mně ani niko… Alfons 16.09.2013 09:36 |
Alfons | |
žiješ asi v naivní víře, že tvůj psychiatr si platí všechny ty konference, na které jezdí. lední brtník 16.09.2013 18:54 |
lední brtník | |
No promiň, ale já mám psychiatra ex offo. :-D IQ37 17.09.2013 00:27 |
IQ37 | |
v klidu. přestože klikám na správné tlačítko "odpovědět" (pacošem je zjevně áda), v tom (ne)odsazení… lední brtník 17.09.2013 20:15 |
lední brtník | |
jj, tato feature se dosti nepovedla. Doufám, že to ještě los a spol. vyladí. poslední Moas 17.09.2013 21:07 |
Moas | |
Teda, takhle veřejně pošlapávat památku starého Veškrny...:-)
Prázdné kecy salónních pindalů, nic ví… Dale Cooper 16.09.2013 16:13 |
Dale Cooper | |
Určitá skupina lidí má hokej a fotbal, jiná zase ujíždí na tlachání intelektuálů. Nevidím na tom nic… Moas 17.09.2013 06:01 |
Moas |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nerozumím jim, ale fandím jim. Nevím proč, třeba brzy umřou.
Já jim také fandím, ale ať si ten dýchánek zaplatí ze svého. Musí to stát pěkné prachy. Mně ani nikoho jiného se neptali jestli jim tu blábolivou taškařici zaplatím.
Kde mají veřejný přenos po internetu? To si tam cosi blekotají, výsledek je nula, pro lidi žádný přínos.
Když jedu na nějaké setkání tak si pěkně všechno zaplatím.
žiješ asi v naivní víře, že tvůj psychiatr si platí všechny ty konference, na které jezdí.
No promiň, ale já mám psychiatra ex offo.
v klidu. přestože klikám na správné tlačítko "odpovědět" (pacošem je zjevně áda), v tom (ne)odsazení příspěvků se taky neorientuju. není poznat co je reakce na koho, jedině podle smyslu věty.
jj, tato feature se dosti nepovedla. Doufám, že to ještě los a spol. vyladí.
Teda, takhle veřejně pošlapávat památku starého Veškrny...
Prázdné kecy salónních pindalů, nic více.
Určitá skupina lidí má hokej a fotbal, jiná zase ujíždí na tlachání intelektuálů. Nevidím na tom nic špatného. Chléb a hry.