Upgrade hradních produkčních zahrad.
Proč se tam patlat s rajčatama atp. když v supermarketech je dostatek kvalitní zeleniny? Na pozemku zahrad postavit pěkný hypermarket a hradní kuchaři si jen odskočí koupit zeleninu atd. všeho druhu. Provoz zahrad musí být značně nákladný a efekt nízký. Jedno rajče vyjde asi na 855Kč. Na hradě zatím nemyslí ekonomicky. Tisíce lidí chodí očumovat rajčata a jiné záhonky, zřejmě nemají pražáci co dělat.
Supermarkety a kvalitni zelenina? Si delas srandu? Treba zrovna supermarketova rajcata za moc nestojej. Posledni 3 roky je mama pestuje doma, takze kdyz v sezone dlabu domaci a pak si koupim v supermarketu, tak se nestacim divit.
Supermarkety by se měly přejmenovat na PRODEJNY POTRAVINOVÝCH ATRAP. Ale co budeš dělat až máma přestane pěstovat rajčata? Řešíš to s předstihem? Hradní strávníci by se mohli také cpát supermarketovým šmejdem, aby se přiblížili lidu.
Jó my pražáci. V sobotu přehazujem vidlema peníze aby nám neshnili a v neděli se z toho zotavujem v hradních zahradách. U brány odevzdáváme plácačku Becherovky coby vstupenku. : )
Nadšení zahradních turistů je úžasné, když jich tam lezou desetitisíce. Zřejmě je pohled na rajčata fascinující. Již praotec Čech měl v zahradě včelstvo a kněžna Libuše tam pěstovala libeček.
alfe, připomínáš mi mého souseda.
sedí celý den na prdeli, čumí na novu (bohužel jejich zprávy jsou na něj příliš složité, stěží pochopí první větu z nadpisu) - a ke všemu má jen nenávistné komentáře.
Že by byl někdo ještě nenávistnější než já? To se mně nelíbí. Pozdravuj souseda.