Do servisu s počítačem míří jen jedno procento Čechů
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/312552-do-servisu-s-pocitacem-miri-jen-jedno-procento-cechu.html A co vy? Opravujete si své miláčky sami?
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/312552-do-servisu-s-pocitacem-miri-jen-jedno-procento-cechu.html A co vy? Opravujete si své miláčky sami?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Ani netuším, kde nějaký servis na kompy v mém okolí je...
Když nepočítám opravy v záruce, tak jsem byl v servisu jednou se sestřenicí, když si polila klávesnici notebooku a potřebovala novou. Koupili jsme klávesnici a vyměnil jsem ji já.
Oprava PC servisem a cena opravy do jisté míry omezuje větší rozšíření PC. Třeba někteří senioři atp. na PC mají, ale k vůli kdejaké minihavarii se kterou si nedovedou poradit musí do servisu a tam jsou pěkné flastry. Pokud nemá senior na dosah nějakého PC kutila z rodiny, známého atd., tak si nemůže dovolit provozovat PC. PC není žárovka a i tu si někteří lidé nedokáží vyměnit.
Ak v PC nejaky komponent odide, tak treba kupit novy, veci sa v tomto svete proste kazia. Podobne to funguje napr. s autom, len je to xkrat drahsie.
Ano. Jsem servis .
Taky su ten, kdo opravuje sčoty jiným. I když většinou je v rodině, do cizích se moc nehrnu.
Prasošu, bylo by blbé, kdybych dával počítadla z rodiny do jiného servisu. I když: bejvalka mě odmítala léčit a sunula mňa ke kolegyni...
Už nikdy do žádného servisu nevkročím, pokaždé jsem se spálil. Poprvé jsem přivezl do servisu kolo aby mě vyměnili kazetu a řetěz. Zaplatil jsem za materiál a práci + seštelování, první kopec a přehazovačka v drátech.
Po druhé jsem nesl mobil z rozbitím displejem na kterém jsem měl svoje vlastní kryty a vrátili mě ho s originálníma.
Po třetí jsem jel s autem do servisu kvůli klimatizaci a moje nová baterie v prdeli.
Nakonec jsem dostal svoje zpět ale už žádnému servisu nevěřím, co nedokážu opravit sám tak na to mám známé či internet.
Ano, co Cech to zlodej a pak se divte, ze nikdo nechce dat nic z ruky ani pocitac.
Tak proc krades, Cechu?
Naposled jsem byl v takovém polooficiálním servisu s Didaktikem Gama, když mi nechtěl spolupracovat s 5,25 disketovkou D40. Cca 1991 nebo tak.
To mi pripomnelo, jak jsem byl s kamosem v "servisu", kde mu na Playstationa pridelali nejakej cip, aby mohl hrat "zalohovane" hry. Nejakej sklepni prostor, vykouknul takovej brejlatej nerd, vyfouknulo to mrak koure a kamose vpustil dovnitr. Ja musel pockat venku, asi za 30 minut kamos vylez i s "opravenym" Playstationem a mohl parit. To uz je taky pekne let zpatky.
Opravjem co sa da...uz som rezignoval na odvirovanie, aj tak to preplacnem zalohou, dnes akurat telefon n85 nejde gps, preco? Nieco som poklikal...
Stary simbian, hral som sa s tym 3 hodiny, bavilo ma to...ale mam mu povedat ze mi zabil sobotu a ked som v praci beriem 10€)hod...kolky v vas by zvolili servis?