Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jaký máte mobil a jaký OS v něm?

Ty toho taky mas. ;-)

Ja mel puvodne Samsung Omnia 2 s Windows Mobile 6.5 - dobrej system, ale ovladat je to nutne dotykovym perem, dneska uz je to jako minipocitac pase, zastaraly. Ale daroval jsem ho a je furt v provozu - vybornej fotak a telefonuje to taky furt dobre, jak jinak. V dobe kdy jsem ho mel, tak jsem mel na SD karte nahranej Android 2.2, ale bylo to pomaly.
ZTE Blade jsem skoncil taky na Androidu 4.2.2 a taky jsem ho daroval.
No a ted mam Jiayu G3s, tam je Android 4.2.1 a Huawei Honor 2, tam mam Android 4.1. Na tech telefonech je videt vyhoda i nevyhoda Androidu, na jednu stranu, pokud se toho chytne komunita, tak telefon muze zit opravdu dlouho jako u ZTE Blade s defaultnim Androidem 2.2 az na ten komunitni 4.2.2, kterej je teda perfektne odladenej. Ale uz je na tom poznat, ze je to pomalejsi.
Jiayu G3s je pohodovej foun, asi moc od cinana nejaky aktualizace cekat nelze a OS je stale docela aktualni a hlavne vsechno beha jak ma a je to naprosto stabilni.
Naopak Huawei Honor 2 je polofunkcni mrcha, ktera je defaultne se zastaralym Androidem 4.0 a teda pouzivam vyvojarskou verzi Androidu 4.1, ale moc lepsi to neni, aspon uz funguje prepinani do uspornyho rezimu, takze kdyz to zrovna nepouzivam, tak to neni vecer vybity. No 15.9 bychom se meli dockat Androidu 4.2, tak uvidime jestli Huawei zapracoval a bude to lepsi. Bylo by po skoro roce od zahajeni prodeje docela na case, aby taky Huawei zfunkcnil ten telefon po softwarove strance. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat