Předmět Autor Datum
Český burčák či maďarský samoser?
Moas 31.08.2013 20:51
Moas
To druhé. Moravský bude příští týden (a nevím co).
mif 31.08.2013 20:53
mif
[42-pijte-jpg]
Jack 01.09.2013 00:55
Jack
:-D
Zarniwúp 01.09.2013 01:21
Zarniwúp
Už nevíte co by jste chlastali. Tady na severu pod horama, tak maximálně nechat zkvasit jehličí. Sem…
M-Pol 01.09.2013 06:35
M-Pol
Posrat se lze i bez burčáku :-) Navíc ho nechlastám, raději si dám sedm piv a jednu zelenou. poslední
Dale Cooper 02.09.2013 09:34
Dale Cooper

Už nevíte co by jste chlastali.
Tady na severu pod horama, tak maximálně nechat zkvasit jehličí.
Sem tam někdy spekulanti prodávají jakousi kalnou břečku neznámého původu.
Jinak pravidelně kdysi burčák z Hovoran mě potíže nedělal.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru