u náš v pohraničí ani ťuk. Ale máme IPTV, takže asi jo (i když jsem to ještě nehledal - v podstatě čumítko jsem nepustil už asi 14 dní)
Taky nic. Něco je možno "chytit" na webu ČT.
Satelit, kabel či IPTV nevedu.
U nás v Údolí dutých hlav neulovím ani Zoom (což mě dost sere). Tedy "Kameničky".
Astra 23,5° v pohodě.
Nechytám, to bych napřed musel najít originál ovladač od setoboxu, používáme universální.
Edit: Ovladač nalezen a dávají krtečka.
Ne, nicméně spíše, než ČT, za to u nás bude moci ten kutil, kterému jsme svěřili správu STA.
Byl jsem dneska u mámy, která bydlí vzdušnou čarou možná 2km ode mě, navíc pod kopcem a ta ten kanál chytá v pohodě. Vyplývá mi z toho, že v pokrytí problém nebude. Naštěstí nemám (zatím?) děcka TV závisláky, nicméně mají oblíbenou třeba Kouzelnou školku a jestli jsem to pochopil správně, ta z ČT2 od září zmizí. Čili se asi na nejbližší domovní schůzi zeptám - samozřejmě na ČT Art, neb jsem kulturně založen, že jo.
Máš-li "chytrou" TV s internetem, není problém dát link do in-build prohlížeče.
Chytrou TV mám týden a router na druhém konci místnosti, čili TV je zatím bez internetu. Nicméně asi to tak dopadne, kabel jsem chtěl tahat stejně, tak to udělám dřív.
Chytam, neb Budejice - vysilac je "za bukem". A tem co maj pripojeni od Starnetu to i poskytuju jak .ts stream
Celý odpoledne u nás nejelo nic jinýho, hlavně večer jsme malýho od animovaných pohádek vykořenili až vo osmi. Rozvody UPC.
Na televizi od O2 si to udělalo místo už před pěknou dobou a funguje bez problému. Brno Modřice.
Musel jsi znovu ladit programy? Nikde jsem to na UPC nenašel a do nového ladění se mi moc nechce... zas to rovnat...
zas to rovnat...
Obzvlášť když máš Samce. Tragédie.
Mám Samce. Naposled jsem to rovnal podle nějakého návodu z netu. Jde to. Ale už si to zase nepamatujůůůůů.
Přesně. Já jsem tam onehdy přilaďoval jakýsi nový kanál a samozřejmě se mi to celé rozhodilo. To třídění je za trest - chtělo se mi to rozmlátit .
soused má od upc jejich settopbox. kanál byl přidán automaticky, koukali jsme dnes na nebela.
domovník má novější samsung, to ladění je naprostá pakárna. najít to v tom menu je úchylnost pro mimozemšťany.
Ano, musel jsem přeladit. Používám DVB-T signál v rozvodech, takže klasický STB, nebo už novější TV s digi příjmem.
Tak hotovo.
Po upoutávkách/reklamách v TV na tenhle kanál jsem dospěl k rozhodnutí nenaladit ho. Ani nevím, jestli je dostupný, ale v Ostravě asi jo. Hlasoval jsem pro žito, i když nevím, co to znamená (něco jako sviňa ve rži?).
Ano, chytáme. (satelit) Ale stejně tam dávají samé kraviny, takže opět další zbytečný kanál.
A co jsi očekával od DĚTSKÝHO kanálu, že tě to tak zklamalo?
Bez komentáře.
Proč bez komentáře? To neumíš kontruktivně odpovědět? S takovým přístupem revoluci neuděláš, Lenin, Gottwald, ti uměli řečnit, ty leda bagatelizuješ. Tak znovu - co je na dětským kanálu tak blbý? Nezapomeň na to, že je to určeno pro děcka, ne pro začínající revolucionáře.
Proč bez komentáře? Protože nemluvím o tom déčku, ale o Artu.
A napsal jsi to výstižně a vtipně.
PS: Žádnou revoluci dělat nechci, řečnit taky nechci. ;o)) To jsem zas něco napsal, aby sis mohl rejpnout...
Vysílání art je povedené. Včera Alois Nebel, poté Cimrmanova hra Záskok... Co bys chtěl?
Cimrman byl dobrej, podle mě mnohem lepší, jak současné blbosti ála Partička. Nebel mě naprosto zklamal, nedalo se na to dívat. Vydržel jsem asi pět minut. A podle mě jsou Déčko i Art úplně zbytečné kanály, bohatě na to stačila ČT2.
Nebel: pět minut, tos tedy viděl jen ten rozvláčný začátek se jmény stanic
Ten začátek mi přišel asi nejmíň tragický, ale viděl jsem to snad i dřív, když to bylo novější. Taky nic moc, ale nechci o tom debatovat/hádat se, proč já chytrák na ty debaty lez.
Debaty jsou prave o tom debatovani/hadani se. Mit jiny nazor je ok, pokud si ho dokazes obhajit a nenechat se otravit nazory tech "blbcu", co s tebou nesouhlasi. Ale pustit se do diskuse a pak se snazit vycouvat stylem "no comment", kdyz vidis, ze se na tebe sesype hejno vos, je ponekud zbabele. Bud mas koule a argumenty na to, abys svuj nazor obhajil, nebo ty narazky ignoruj uplne bez jakychkoli "no comment" nebo "nechci se uz hadat", protoze tim se akorat shodis.
Dobře.
Já nechytám ani prima zoom,prima love,pohoda, a tyhle kanály :D jen nova,nova cinema,nějaký ty ČT,Prima cool,Prima Family.:D
A to se chlubíš, nebo si stěžuješ?
Chytám to v pohodě. Staletá anténa typu "matrace" a settopbox. Lokalita - Praha 6 Petřiny.
U nas nic. Asi jsme na tech 20 % uzemi, co podle CT pokryte nejsou
Nebo (pravděpodobněji) máte za správce STA taky kutila. Jde o to, že se tu ČT už dva měsíce tváří, že někde zmáčknou knoflík a všem se rozsvítí nový kanál, ale reálně vysílají v jiném MUXu, než své stávající kanály, čili je potřeba sáhnout do antén a buď otočit, nebo přidat další.
Pro domácnosti to mnohdy znamená, že pokud novinky chtějí naladit, bude je to něco stát kvůli pořizování nové antény, rozvodů či dalšího příslušenství. Na kolik materiál a práce vyjdou je vždy individuální. Pokud si novou anténu koupí majitel rodinného domu, může ho to podle Bidla stát třeba dva až pět tisíc korun.
No to tak. Kvuli jednomu kanalu si mame porizovat dalsi antenu? Tam nekdo upadl na hlavicku?
Já ten článek nečetl celej, jen letmo, ale teď se dívám na ten tvůj výňatek - dva až pět litrů za anténu? Spadli z višně? Vždyť to by byla superanténa.
Tak asi do toho pocitaji i kabely, praci a tak. Nevim, ja tomu rozumim jak koza petrzeli
No, to máš pravdu. Nedávno jsem instaloval Televés dat 75 hd boss, co stojí dva tácy. Ale je fakt, že na horním konci pásma je lepší jak kolorka. A má zesilovač, co funguje. Pokud má někdo hodně blbý signál, mohu doporučit.
Mame vlastni antenu a nesahalo se na ni od doby, co tam je (tzn nejake ty 4 roky) takze kutil asi nehrozi
Ostatni kanaly vcetne zoom apod. jedou. Akorat teda z HD stanic chytame jen Novu, CT ne. Ale ono nas to az zas tak moc netrapi, stejne na tu televizi az tak nekoukame. A decko je nam sumak, snad jen art by mohl byt nekdy fajn
New Bubu, 5 000 obyvatel (okr RA), panelák, společná anténa, TV Sony Bravia a nic.
Opět se naplňuje rčení "Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to." Zatímco dodnes nešlo, aby ČT vysílala v MUX3, ode dneška to jde. Jak je to asi s ekonomikou - ČT platí za vysílání ve dvou MUXech najednou?
mux3 znamená, že si u nás polovina blbě nasměrovaných paneláků zase neškrtne. tímto zdravím i obyvatele vsetína.
u náš v pohraničí ani ťuk. Ale máme IPTV, takže asi jo (i když jsem to ještě nehledal - v podstatě čumítko jsem nepustil už asi 14 dní)
Taky nic.
Něco je možno "chytit" na webu ČT.
Satelit, kabel či IPTV nevedu.
U nás v Údolí dutých hlav neulovím ani Zoom (což mě dost sere). Tedy "Kameničky".
Astra 23,5° v pohodě.
Nechytám, to bych napřed musel najít originál ovladač od setoboxu, používáme universální.
Edit: Ovladač nalezen a dávají krtečka.
Ne, nicméně spíše, než ČT, za to u nás bude moci ten kutil, kterému jsme svěřili správu STA.
Byl jsem dneska u mámy, která bydlí vzdušnou čarou možná 2km ode mě, navíc pod kopcem a ta ten kanál chytá v pohodě. Vyplývá mi z toho, že v pokrytí problém nebude. Naštěstí nemám (zatím?) děcka TV závisláky, nicméně mají oblíbenou třeba Kouzelnou školku a jestli jsem to pochopil správně, ta z ČT2 od září zmizí. Čili se asi na nejbližší domovní schůzi zeptám - samozřejmě na ČT Art, neb jsem kulturně založen, že jo.
Déčko (kromě převzatých filmů) vysílá na internetu, http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/
Kouzelná škola tam stopro bude.
Máš-li "chytrou" TV s internetem, není problém dát link do in-build prohlížeče.
Chytrou TV mám týden a router na druhém konci místnosti, čili TV je zatím bez internetu. Nicméně asi to tak dopadne, kabel jsem chtěl tahat stejně, tak to udělám dřív.
Chytam, neb Budejice - vysilac je "za bukem". A tem co maj pripojeni od Starnetu to i poskytuju jak .ts stream
Skylink je v cajku
satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,525 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK
Celý odpoledne u nás nejelo nic jinýho, hlavně večer jsme malýho od animovaných pohádek vykořenili až vo osmi.
Rozvody UPC.
Na televizi od O2 si to udělalo místo už před pěknou dobou a funguje bez problému. Brno Modřice.
Musel jsi znovu ladit programy? Nikde jsem to na UPC nenašel a do nového ladění se mi moc nechce... zas to rovnat...
Obzvlášť když máš Samce. Tragédie.
Mám Samce. Naposled jsem to rovnal podle nějakého návodu z netu. Jde to. Ale už si to zase nepamatujůůůůů.
Přesně. Já jsem tam onehdy přilaďoval jakýsi nový kanál a samozřejmě se mi to celé rozhodilo. To třídění je za trest - chtělo se mi to rozmlátit .
soused má od upc jejich settopbox. kanál byl přidán automaticky, koukali jsme dnes na nebela.
domovník má novější samsung, to ladění je naprostá pakárna. najít to v tom menu je úchylnost pro mimozemšťany.
Ano, musel jsem přeladit. Používám DVB-T signál v rozvodech, takže klasický STB, nebo už novější TV s digi příjmem.
Tak hotovo.
Po upoutávkách/reklamách v TV na tenhle kanál jsem dospěl k rozhodnutí nenaladit ho.
Ani nevím, jestli je dostupný, ale v Ostravě asi jo. Hlasoval jsem pro žito, i když nevím, co to znamená (něco jako sviňa ve rži?).
Ano, chytáme. (satelit) Ale stejně tam dávají samé kraviny, takže opět další zbytečný kanál.
A co jsi očekával od DĚTSKÝHO kanálu, že tě to tak zklamalo?
Bez komentáře.
Proč bez komentáře? To neumíš kontruktivně odpovědět? S takovým přístupem revoluci neuděláš, Lenin, Gottwald, ti uměli řečnit, ty leda bagatelizuješ.
Tak znovu - co je na dětským kanálu tak blbý? Nezapomeň na to, že je to určeno pro děcka, ne pro začínající revolucionáře.
Proč bez komentáře? Protože nemluvím o tom déčku, ale o Artu.
A napsal jsi to výstižně a vtipně.
PS: Žádnou revoluci dělat nechci, řečnit taky nechci. ;o)) To jsem zas něco napsal, aby sis mohl rejpnout...
Vysílání art je povedené. Včera Alois Nebel, poté Cimrmanova hra Záskok... Co bys chtěl?
Cimrman byl dobrej, podle mě mnohem lepší, jak současné blbosti ála Partička. Nebel mě naprosto zklamal, nedalo se na to dívat. Vydržel jsem asi pět minut. A podle mě jsou Déčko i Art úplně zbytečné kanály, bohatě na to stačila ČT2.
Nebel: pět minut, tos tedy viděl jen ten rozvláčný začátek se jmény stanic
Ten začátek mi přišel asi nejmíň tragický, ale viděl jsem to snad i dřív, když to bylo novější. Taky nic moc, ale nechci o tom debatovat/hádat se, proč já chytrák na ty debaty lez.
Debaty jsou prave o tom debatovani/hadani se.
Mit jiny nazor je ok, pokud si ho dokazes obhajit a nenechat se otravit nazory tech "blbcu", co s tebou nesouhlasi. Ale pustit se do diskuse a pak se snazit vycouvat stylem "no comment", kdyz vidis, ze se na tebe sesype hejno vos, je ponekud zbabele. Bud mas koule a argumenty na to, abys svuj nazor obhajil, nebo ty narazky ignoruj uplne bez jakychkoli "no comment" nebo "nechci se uz hadat", protoze tim se akorat shodis.
Dobře.
Já nechytám ani prima zoom,prima love,pohoda, a tyhle kanály :D jen nova,nova cinema,nějaký ty ČT,Prima cool,Prima Family.:D
A to se chlubíš, nebo si stěžuješ?
Chytám to v pohodě. Staletá anténa typu "matrace" a settopbox. Lokalita - Praha 6 Petřiny.
U nas nic. Asi jsme na tech 20 % uzemi, co podle CT pokryte nejsou
Nebo (pravděpodobněji) máte za správce STA taky kutila.
Jde o to, že se tu ČT už dva měsíce tváří, že někde zmáčknou knoflík a všem se rozsvítí nový kanál, ale reálně vysílají v jiném MUXu, než své stávající kanály, čili je potřeba sáhnout do antén a buď otočit, nebo přidat další.
Jo, z Brna to taky jede na 4. MUXu, kterej bych na anténu nechytil (vysílače Barvičova, Jihlavská).
Mapa pokrytí
Vypadá to, že na Moravě je to docela mizérie.
A s těma anténama máš recht:
http://zpravy.idnes.cz/ct-decko-a-art-nejde-naladit-i-kvuli-antenam-tvrdi-technici-p3i-/domaci.aspx?c=A130901_151502_domaci_hv
No to tak. Kvuli jednomu kanalu si mame porizovat dalsi antenu? Tam nekdo upadl na hlavicku?
Já ten článek nečetl celej, jen letmo, ale teď se dívám na ten tvůj výňatek - dva až pět litrů za anténu? Spadli z višně? Vždyť to by byla superanténa.
Tak asi do toho pocitaji i kabely, praci a tak. Nevim, ja tomu rozumim jak koza petrzeli
No, to máš pravdu. Nedávno jsem instaloval Televés dat 75 hd boss, co stojí dva tácy. Ale je fakt, že na horním konci pásma je lepší jak kolorka. A má zesilovač, co funguje. Pokud má někdo hodně blbý signál, mohu doporučit.
Mame vlastni antenu a nesahalo se na ni od doby, co tam je (tzn nejake ty 4 roky) takze kutil asi nehrozi
Ostatni kanaly vcetne zoom apod. jedou. Akorat teda z HD stanic chytame jen Novu, CT ne. Ale ono nas to az zas tak moc netrapi, stejne na tu televizi az tak nekoukame. A decko je nam sumak, snad jen art by mohl byt nekdy fajn
New Bubu, 5 000 obyvatel (okr RA), panelák, společná anténa, TV Sony Bravia a nic.
kdyby se chtěl někdo před spaním nasrat, tak si může počíst tady:
decko-jako-desivy-dusledek-digitalizace
Ode dneška je D/Art na Muxu 3.
Viz: http://www.digizone.cz/clanky/decko-a-ct-art-zacaly-vysilat-v-multiplexu-3/
Opět se naplňuje rčení "Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to."
Zatímco dodnes nešlo, aby ČT vysílala v MUX3, ode dneška to jde. Jak je to asi s ekonomikou - ČT platí za vysílání ve dvou MUXech najednou?
mux3 znamená, že si u nás polovina blbě nasměrovaných paneláků zase neškrtne.
tímto zdravím i obyvatele vsetína.
Zdravím ze Vsetína a thankuju very much .