Koho budete volit?
Zdravím,
chtěl bych udělat takový menší průzkum, koho budete teďka ve volbách volit. PROSÍM, aby se zde nestrhl žádný flamewar. ;)
Díky :)
Zdravím,
chtěl bych udělat takový menší průzkum, koho budete teďka ve volbách volit. PROSÍM, aby se zde nestrhl žádný flamewar. ;)
Díky :)
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Nevolil jsem, protože všechny strany v této zemi stojí za nic, ale co by mě ani v tom nejzlejším snu… Notd 26.10.2013 19:24 |
Notd | |
To tě nepotěším, taky je budu volit. VojtaCZ 26.10.2013 22:49 |
VojtaCZ | |
Asi se stala chyba ve výchově, tohle není normální. karel 26.10.2013 22:53 |
karel | |
To, ze si tady z vas delam uz nejaky cas legraci rozhodne neni normalni. :) VojtaCZ 26.10.2013 23:57 |
VojtaCZ | |
Zkus si podobně legračně napsat životopis, určitě najdeš výbornej job. Prasak 27.10.2013 21:38 |
Prasak | |
To dělat nebudu. :)) VojtaCZ 28.10.2013 09:26 |
VojtaCZ | |
V tom případě ti zbývá už jen ta revoluce, aby ses uživil. Nebo zbaběle kapitalisticky podnikat, tam… nový Prasak 29.10.2013 00:50 |
Prasak | |
Volil jsem Piráty a s výsledkem voleb jsem vcelku spokojen... poslední nononot 02.11.2013 18:02 |
nononot |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nevolil jsem, protože všechny strany v této zemi stojí za nic, ale co by mě ani v tom nejzlejším snu nenapadlo je to, že se 24 letech od revoluce zase budou volit rudí.
To tě nepotěším, taky je budu volit.
Asi se stala chyba ve výchově, tohle není normální.
To, ze si tady z vas delam uz nejaky cas legraci rozhodne neni normalni. :)
Zkus si podobně legračně napsat životopis, určitě najdeš výbornej job.
To dělat nebudu.
V tom případě ti zbývá už jen ta revoluce, aby ses uživil. Nebo zbaběle kapitalisticky podnikat, tam životopis nepotřebuješ.
Volil jsem Piráty a s výsledkem voleb jsem vcelku spokojen...