Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

Člověk musí mít vysokou školu, jinak si jako učitel neškrtne, maximálně v mateřské škole a i tam je s diplomem líp placenej.

Ona ta povinnost mit VS se zavedla az nekdy ted nedavno, pokud se nepletu. U mamy ve skole je par ucitelek, co maji jen SS plus 15+ let praxe. A jelikoz se zavedla ta povinnost mit VS, tak reditelka je nahnala do studia. Takze ty zensky (kolikrat i s rodinama) si plati studia na UJAK. A az to dostudujou, tak se jim ty penize vrazeny do studia nikdy nevrati, protoze to zvyseni platu nebude zrovna zavratny.
Vlastne ani moc nechapu, proc sly na soukromou skolu, pokud se nepletu, tak na verejnych VS je dalkovy studium otevreny komukoli a plati se jen pri prekroceni standardni doby studia.

A pritom jako ucitelky uz jsou treba dobre. To studium jim mozna da navic nejakou teorii, u ktere je otazkou, jestli ji k necemu vyuzijou. Ale holt uz je to povinnost. Za chvili fakt bude potreba VS i na uklizeni verejnych hajzliku a na lepsi mista uz budou brat jen docenty a profesory :-)

Kazdopadne je pravda, ze na 1. stupni, prip. na zakladni skole prakticke (zvlastni skola) nejsou potreba zadne velke znalosti predmetu, vetsinu clovek sam zna ze zakladky a co nezna, to se douci o kapitolu pred svymi zaky :))

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat