Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

To je prave to s cim zasadne nesouhlasim:
1. Opravdu musi mit ucitel vysokou skolu na zvladnuti male nasobilky? Na 1. stupen ZS. Jak mi rekla kamaradka, ja nejsem ucitelka, ja jsem pedagog. Tak s timhle pristupem ji ani ta VS co ma nebude nic platna. Driv ucili valecni veterani a byly ty deti blby? Nebyly. Takze kecy jak musi mit ucitel VS at si necha kazdej od cesty, nemusi, musi umet ucit a na to na 1. stupni ZS vysokou nepotrebuje.

2. Kamaradka pracuje v muzeu, ma VS a myslim, ze i nejakej postgradual, myslis ze ma vic nez ten ucitel? Nema, zamestnanci archivu, knihoven a spousty dalsich profesi vcetne toho, ze mnozi po vystudovani VS nenajdou praci vubec a tak jdou delat za 12.000 prodavace. Proste vsichni vidi pravniky, ekonomy (hodne z nich taky nema hned po vystudovani super plat) a treba i ajtaky, z nichz si na vysokej plat taky nesahne uplne kazdej, ale ramcove v techto obor vysoky platy jsou. Ale tak kdyz chteli vysokej plat, tak meli jit studovat tyhle obory! Ne, tech lidi, kteri maji VS a maji i mensi plat nez ucitele a lekari je hodne, jenze o nich neni tak slyset. Ja to jeste jsem trochu schopen pochopit u lekare zachranujici zivot nekde v nemocnici, ze se citi na vic penez, ale s takovym se hned svezou psacky receptu, co sedi na obvodech a zadnymi zachrancemi zivotu nejsou.

Ovsem nechapej to tak, ze bych vetsi plat tem ucitelum nepral, jen je treba se divat na realitu dneska a v te to zase az tak hrozne neni. Muze byt i hur a ze neni lip za to si muzeme sami vsichni i s ucitelema, kdyz si zvolime do vlady korupcniky a zlodeje a to opakovane.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat