Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

nevadí. Myslím, že stále se tu nechápe role politiky. Politik má konat, a nikoli přicmrndávat jak to celou dobu dělal Nečas. Když to dělá dobře, země prosperuje (i když to je spíše nepřímý důsledek) a lidi jsou spokojení. Když se mu nevede, je neoblíbený a volby pravděpodobně projede. Co je ale podstatné, alespoň to zkusil. Kalouskovi, jak jej nemám rád, nemůžu upřít to, že má, narozdíl od zbytku té pravicové (nebo Gadjukinovy "pravicové") sebranky za sebou určité výsledky, byť negativní. Někdy je třeba tou slepou uličkou jednoduše zkusit projít a zjisti, že je opravdu slepá. Totéž třeba Heger, mimochodem asi nejlepší "dlouhodobý" ministr minulé vlády (i když i u něj jsou dost velcí kostlivci ve skříni).

Benda je tupoň, srovnatelný s mašinfírou Grossem (a mně vůbec nevadí, že nikdy nepracoval, spíše mi vadí, že to je neschopa a ideologický tupoň).

Co se samotného zvyšování daní týká, obávám se, že z krátkodobého hlediska po předchozích experimentech a následkem krize asi jiné řešení nebylo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat