Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

šance něco prosadit se malé straně limitně blíží nule. Spojí se koaličně s nějakým obrem. Podle známého koho chleba jíš... okamžitě zapomene na svoje předvolební sliby

Ja s timhle nesouhlasim, kdybych vedel, ze muj hlas nepropadne ve prospech ODS nebo TOP, teda za predpokladu, ze by strana kterou budu volit ziskala tolik hlasu, ze by to stacilo prave na 1 poslanecky mandat, tak klidne budu malou politickou stranu volit. Nemyslim si, ze se nutne mala strana musi spojit s politickym obrem, to ze se tak u nas stava je proto, ze ty male strany v CR vznikaji za nejake medialni kampane a domnivam se ze oni uz dopredu vedi, s kym se spoji, je to proste podvod na volice. Ja bych ale volil takovou stranu, kde bych mel alespon nejakou zaruku, ze tohle neudelaji.
Nakonec fungovalo to tak za prvni republiky a CSR si jao stat nevedl spatne, nevidim duvod, proc by to nemohlo fungovat ted.

Samozrejme to je jen co by bylo kdyby, system je nastaven jinak a proto budu asi zase volit KSCM, protoze tam mam pomerne slusnou zaruku, ze muj hlas nepropadne a ze to nejsou az tak velky korupcnici jako TOP, ODS a CSSD.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat