Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

No jo, chapu, ale vem to tak, jak rika muj otec: "Byl bych blazen, abych nesel k volbam, celej zivot jsem tu moznost volit nemel a ted kdyz ji mam, tak ji nevyuziju?"

No a pokud k tem volbam pujdes, vyloucis maly strany, jejichz hlas diky totalitnim 5% propada, tak co ti zbyva?
-korupcni ODS a TOP
-korupcni CSSD
-nejaka medialni korupcni stridajici se strana jako byly Bursikovi zeleni nebo naposledy VV
-katolicka KDUCSL
-KSCM

Vyloucis-li korupcni strany, u katoliku je ten problem, ze oni maji s tema 5% taky problem a muzes tak o svuj hlas prijit a osobne je proste nemam rad, ja proste tu jejich viru nesdilim ani z promile procenta, takze mi zbyva KSCM, ikdyz jasne, ze k nejakej idealni politicke strane maji daleko, ale idealni politicka strana je utopie, tzv. zastupitelska demokracie neni zadna demokracie, to je naprosty nesmysl, nechapu jak tomu nejakej hlupak muze verit. Jedinnej spravnej system je opravdova demokracie (prima), takze proste v soucasnem systemu je to VZDY o volbe nejmensiho zla a tvrdim, ze tim nejmensim zlem je v soucasnosti KSCM. Treba to za par let bude jinak, ale ted mi to proste vychazi takto.

No a v kontextu tohohle tu byla pomerne slusna sance na vznik dalsi velke politicke strany, ktera by nemusela byt apriori korupcni a to Strany zelenych. Bohuzel je agent Bursik ume zlikvidoval, nesnasim toho cloveka za to co provedl.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat