Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koho budete volit?

Tak 1) za krach Řecka může přebujelá státní správa a neadekvátní odměny v ní (kde soukromý nestačil na státní vydělávat), obrovská podpora v nezaměstnanosti a důchody a jiné souciální výdobytky. Za vysokou nezaměstnanost mladých ve Španělsku může totálně pro-zaměstnanecky dělaný pracovní systém, kdy není možné se nevyhovujícího pracovníka nijak zbavit, staří si drží pozice mladé tam nepustí. Tímpádem chybí volná soutěž na pracovním trhu, jedna jeho část je proti nově příchozím strašně zvýhodněná. To jsou všechno pro-sociální věci, které ty státy táhnou ke dnu.
2) Jo jo, vidíme na krajské úrovni jaké komunisti mají odborníky. Támhle politruk pohraniční stráže (tedy člověk, odpovědný za ideovou správnost a ideovou výchovu těch vojáků, kteří měli v popisu práce střílet po komkoli, kdo se pokusil hranici projít - dovnitř, ale hlavně ven).

Ne, to opravdu není ani náznak alternativy.

Alternativou je strana, která nabízí otevřenou politiku (žádné utajování, všechno, co platíme z našich daní do poslední tečky zveřejňovat), bude hledat schodu napříč politickým spektrem. Ta, bohužel, mezi velkými stranami není.

PS: jsem liberální volič, tedy v zjednodušení optice lehce středolevý program, ale komunisty ani náhodou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat