Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co s věkem?

Jasne som napisal, ze mi vadia 2 veci. Prva je anonymne "udanie". Ked nieco niekam pisem, tak sa podpisem. Ja byt riaditelom hodim list bez podpisu do kosa este pred precitanim.
Druha vec je, ze nevystupujes proti majstrovi verejne. Pokial si myslis, ze je to hajzlik alebo dokonca hajzel, pre co si sa nepodpisal? Preco si to nesiel oznamit verejne. Preco si netrval an tom nech riaditel zavola majstra a povedat mu to tam pred svedkom? Bojis sa, ze majster vybuchne? Ze ta napadne? A nejde zrovna o to, aby to spravil;o)?
Stat sa mozu dve veci, ak ho vytocis do nepricetnosti a je to debil tak ta napadne za co dostane v dobrom pripade podmienku (taky trebars aj nasimulovany otras mozgu ma uz dobu liecenia viac ako 7 dni a je to trestny cin), v horsom pojde sediet a este ti bude aj platit.
Pokial sa nechces nechat mlatit tak sa bran, riaditel ti dosveci, ze ta napadol ako prvy a ty si mozes na nom vybit zlost za predchadzajuce prikoria.
Ok mozno prehanam takto by som to riesil na tvojom mieste ja, kedze sa nebojim fyzickeho kontaktu, ale minimalne si sa mal podpisat a ist teda vysvetlit riaditelov akeho kretena to zamestnava.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat