Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co s věkem?

Sorry, ale co riesis? Srp a kladivo? A anonymne?
Na to, ze mas 18 mas celkom dobru sancu, ze z teba vyrastie rovnaky hajzlik ako mozno boli(su) ti, proti ktorym "bojujes".
Ked mam nejaky nazor tak sa urcite pod neho podpisem, anonymnych kriklunov tu mame plny net, tu si hubu otvara kazdy, pretoze sa citi mocny, ked je schovany v dave.
Navyse nerozumiem preco tebe vadi srp a kladivo niekde, kde ti to vadit nema. Ty si s nim v tom kabinete byval? Nutil ti on svoj svetonazor? Nutil ta chodit na stranicke schodze? Alebo nieco podobne?
Sorry, ale tvoja reakcia je uplne odveci, ak nieco mas proti svojmu majstrovi tak za nim laskavo chod a povedz mu to do oci, neschovavaj sa za anonymne udania a teraz si tu cely oplaseny, co z toho moze byt. Typicky pristup maleho hajzlika (nic v zlom, mas este sancu sa zmenit;o)).
A inak ked uz sa schovavas tak rob poriadne. Priemerne inteligentny vysetrovatel pokial by bol nuteny sa zaoberat takymto pripadom si hodi do Googla storny podla emailu a najde si tu toto tvoje priznanie, z emailu si pozrie ip, pripadne o to poziada nas, proste si ta najde, ked bude chciet. Nakoniec tvoja totoznost sa len potvrdi, kedze majster tusi od koho to vsetko prislo. Takze nabuduce premyslaj, ked chces nieco robit anonymne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat