Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co s věkem?

No, to mas slozity, zijes v Cechach, tak se nediv, kazdej krade, tak samozrejme takovej to hned vidi i u jinejch. U nas je to podobny, nejdriv bylo jedno predstavenstvo, opozice je sepsula, jak to rozkradli - nevim co, pak to vzala ta puvodni opozice a zase se nadava jim, jak nam v baraku kradou - zase ale nevim co, pac na me ani jedny, ze by kradli dojem nedelaj - myslim, ze mame v baraku slusny lidi, ale jdu to radsi zaklepat. :-)
No opak je to u rodicu, tam jim predseda ukrad 300.000,- a odstehoval se. No ty co to vzali po nem to ridej taky dost podezrele, nebudu to ted rozepisovat, ale obavam se ze tam ulejvaj penize taky mimo druzstevni pokladnicku. Ale neni to moje vec, otcovi jsem rikal, at to vezme on nebo at jim jde delat kontrolni vybor, aby do toho videl, ale nechce duchodce, jeho boj.
Jo a jednou rikal kamos, kdyz jsem se divil, ze ma cas delat predsedu druzstva, ze prej musi, ze u nich jinak bydlej takovy, ktery by rozkradli dum do posledni cihly, tak ze mu nic jinyho nezbyva. :-D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat