MotoGP Brno
A je to tu. Ač jsem motoristický fanda a na Masarykově okruhu už jsem "párkrát" byl, davové šílenství jménem MotoGP mě zatím nenalákalo natolik, abych mu podlehl.
Co vy? Zejména tedy brňáci... jdete tam a nebo se naopak budete snažit z Brna vypadnout? Nebo je vám to ukulele?
Či se vylepíte u TV a budete fandit Kornfeilovi ať dá Top 5 a oběma motoGP jezdcům, ať nelehnou?
naprosto mě to nevzrušuje.
Ale jó, kdybych nebyl v práci, tak bych se i kouknul.
Jako dlouholetý účastník auto. závodů (pracovně) můžu doporučit, hlavně atmosféru a zvukovou kulisu.
To se s TV nedá srovnávat i když je pravda, že v televizi vidíš více.
(podle mě je nejlepší pasáž "Stadion")
Ukulele.
Ukulele.
Super. Morriconemu by s to líbilo.
Ježiš, to nemá chybu! Dík za link.
Je to parádní. Jak se píše výše, Morriconemu by se to nejspíš líbilo. Zajímalo by mne ale, co by říkal K. Cobain na podání hitu Smells Like Teen Spirit v podání téhož ansáblu
Osobně mám takovéto coververze rád, když je to úplně jiný styl než originál. Například toto.
To není možný, to taháš z nějaký kouzelný skříňky. Jedna srdcovka za druhou.
To "toto" je taky bomba. Hernajs, Dejle, kde na to chodíš?
Tohle je pár stálic, ani ti nevím, kde jsem na to natrefil. Z podobného soudku jsou výborná dvě alba uskupení Iron Horse - největší hity Metallicy v bluegrass hávu, včetně zpěvu Ač modrá tráva není stěžejní v tom, co poslouchám, tak tohle (a Druhou trávu) fakt můžu...
Na Moto a F1 se koukám v TV.