Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vypustí si kapři rybník?

Zeleni doufam ne, uz kvuli nim a myslim, ze NE jim reknou i volici. Ta strana se bohuzel znemoznila angazovanim ekopodnikatele Bursika a jeho podrztasky biomasy. Obavam se, ze jeste ani neprovedla nejakou vetsi sebereflexi. Do budoucna doufam, ze zase budou, mistni organizace jsou mnohdy na vysoke urovni, ale lidi je nevoli ani v mistnich volbach, protoze vsichni vi, ze elektrina zdrazuje kvuli ekoenergii ze slunecnich elektraren a to maji obcane prirazene k Zelenym.

Lidovci by mohli, ale nejsem si jist, jestli sezenou tech 5%. Preci jenom jak jednou v parlamente skoncili, tak uz se tam budou dostavat tezce zpatky, navic kalouskovych 60 papezeneckych miliard privadi lidem malem infarkty a spojuji si to misto s Kalouskem prave s lidovcema, teda krome fanatickych katoliku tu stranu nikdo volit nebude.

Pirati vubec, bez sance, 1% maximalne. Tenhle projekt mozna jednou vyroste, ale v nasledujicich volbach jeste urcite ne. Ta strana je znama par geekum a konec. Rovnez jejich program je lidem cizi, preci jenom u nas zatim Monsanto neni u zemedelcu tak popularni jako v US, teda nechapou ze piratstvi se nerovna jen nejaky stahovani filmu z uloz.to.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat