Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kam až "debaty" zajdou?

Napisat, ze ludia su zdegenerovani nie je zdaleka to iste ako idioti. Ale ano mas pravdu sam som citil, ze ma to tu stve, takze si dam par dni pauzu, to su periodicky sa opakujuce veci;o).
Zaujimave, ze zrovna clovek, co mi tu cely cas odporuca spravit tu z toho ligu vyvolenych sa teraz zastava ludi, co mu tu najviac vadia. Nebol to nahodou niekto s rovnakym nickom kto chcel, aby sa debaty filtrovali? Aby tu niekto posudzoval zmysluplnost kazdej zacatej debaty? Inak garantujem ti, ze keby sa uverejnovali debaty az po schvaleni tak by som tu cele dni nerobil nic ine len riesil, kde je debata toho a oneho aj keby sme mali cervenym boldom cez celu obrazovku napisane, ze bude zverejnena az po schvaleni. A garantujem ti, ze kazdy den by tu bolo par multidebat, pretoze by ich zakladali znovu a znovu. Boze som na nete uz 15 rokov viem ako sa ludia spravaju na forach.
Nerozumiem co je zle na to, aby nam ludia prejavovali uctu tym, ze si precitaju, co sa im zobrazuje na stranke v uvode, ze si precitaju co sa im zobrazi pred vlozenim otazky, co zacatim debaty, ze budu dodrziavat tych par pravidiel, ktore tu mame. Nic viac nechceme. Je to tak vela?
S tou kritikou by som bol opatrny, ja tu vidim kritiku od par ludi, pricom len registrovanych mame desiatky tisic. Navyse cisla hovoria jasne, grafy idu stale hore, pokial by zacala stagnovat, ci klesat navstevnost som ochotny pripustit, ze to tu cele robime zle.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat