Kdo vyhraje kapříkovou ligu?
Po včerejším trapným "zápase roku, šlágru kola" si říkám, že by bylo nejlepší kdyby mistrem byl radši někdo jinej než jeden ze včerejších protagonistů Nudy v Plzni. Pěkně podle hesla „Když se dva perou, třetí se směje”. Doufám, že to bude Slovan
Vzhledem k tomu, že netuším, s kým chodí Berbr do hospody a Damková do postele, netroufnu si tipovat.
Nicméně s tím včerejším zápasem se určitě pleteš, protože co jsem zaslechl, tak se nějaký hráč Plzně vyjádřil tak, že se "Fotbal se musel divákům líbit" a trenér Sparty dokonce tvrdil, že "Zápas byl ozdobou ligy".
Berbr se všema a Damková s Berbrem .
Což hovoří pro Plzeň, ale třeba jim někdo vypálí rybník...
Fočus bez gólů je k prdu. Nadšení citovaných osob ze včerejšího mače vůbec nesdílím.
Predchadzajuce zapasy sa skoncili chudobnymi 1:0, obaja bez prehry takze remiza aj vysledok sa dali ocakavat. Skoda, ze som si ho netipol.
Opravdu ztřeštěné fotbalové utkání - to je kapitola z bezvadné knížky "Sto důležitých věcí, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte) aneb Matematika všedního dne". Napsal John D. Barrow. Čili proč je někdy výhodné útočit na vlastní bránu. (Jsou toho 2 stránky, to dáte.)
Vyhrál jsem já, už několik let se o fotbal v české lize nezajímám.