Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

Ale prosim te.
Jako bych to videl, ono kdybys zlehka zatroubil, tak ti nikdo nadavat nebude, kdyz na ne troubis jak jelen, tak se nediv.

Cyklista po chodniku jezdit nema, osobne mi to ale ani trochu nevadi, casto to ale nevidam. Cykliste obvykle jezdi po cyklostezce, bohuzel se v CR delaji cyklostezky z chodniku. Lide nechapou, ze uz to neni chodnik a ze na cyklostezce ma prednost cyklista a nadavaji. Ver mi ale, ze cykliste nejsou ani trochu radi, ze se delaji z chodniku cyklostezky, sam se tomu snazim vyhnout, ale kdyz pojedu po silnici vedle chodniku plnem lidi, ktery uz neni chodnikem ale cyklostezkou a srazi me auto, tak je to ma vina a jeste to odnesu. (Stalo se to otcovi, nastesti se nijak vazne nezranil, auto ho vzalo jen zlehka, ale policajty nevolal, nemohl, prvni otazka by samozrejme byla proc nepouzil cyklostezku? Protoze je plna chodcu vy zasrany idioti z mestskych uradu, co na ty chodniky znacite cyklostezky!!!)

Cyklistu co si na prechodu vynucuje prednost jsem nezazil, kde to zijes?

S tema cyklistama v prirode, kde to je vyslovne zakazano, taky nepotakam, ja do takovych mist nejezdim, tak to nemuzu vedet. Bude se to tykat par magoru, na pocet cyklistu v CR statisticky naprosto nevyznamne.

Krome vesnickejch strejcu a tet maji cykliste blikacky, dnes je to i trochu moda, furt to blika, teda osvetleni jsou.

A co mas furt s tema bobulema? To je nejaka motoristicka taskarice nebo co?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat