Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

Ale jo chapu, zvlast dneska se to do lidi neustale cpe, uz od deti: "já, já, já, všechno kolem mě nezajímá."

Jenze nejsi jen ty, jsou i jini lide majici jinou zivotni filozofii, ba co vic nejsme na teto planete sami a ziji zde i jini tvorove i jejich je tato planeta. Jenze ty proste tu silnici spoluvlastnis spolecne s dalsima automobilistama, mozna mezi sebe vemete i nejake motorkare, ale cyklisti uz vas pekne serou, ze je musite na te silnici taky strpet. Proste co si ma kdejaka srnka pobihat po silnici jako splasena a nerespektovat silnicni pravidla.
OK, zpomalil jsi, co takhle zastavit a nechat ji prebehnout, to vas neucili, ze srnky jsou tak blbe, ze je pritahuji svetla aut?

Mozna jsi to proste nestihl, neobvinuji te, to se stane, dulezite ale je si uvedomit, ze tahle planeta neni jen tva (a tvych soudruhu automobilistu) a snazit se minimalizovat srazky s nekym kdo zrovna tvou zivotni filozofii nezastava. Ja taky ikdyz nesnasim auta, vam nehazim na silnici hrebiky, proste vas to bavi si neustale nekam jezdit, tak vam to nebudu brat. Rad bych ale abyste si uvedomili ze svet neni jen vas a chovali jste se i k ostatnim, treba k tem cyklistum i vy ohleduplne a stejne tak k te zveri, ktera z toho nema rozum. Nicmene verim, ze ses tu spis skadlil s Azorem a ze jsi natolik inteligentni, ze se ve skutecnosti na te silnici ohleduplne chovas.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat