Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

V koloně, která jede 60 (v uzavřené obci) jedu i tak radarových 50 (48-51, nikdo to neudrží tak přesně), i kdyby se ti za mnou na hlavu stavěli.

Víš, vždy, když někdo udělá nějakou prasárnu (předjiždí v uzavřené obci auto jedoucí 50 například, předjíždení přes plnou, předjíždění kolony, když není vidět za zatáčku/návrší, nezastavování na stopkách), tak vždycky říkám:"Přesně takoví lidé by chtěli, aby naši zákonodárci dodržovali zákony, když ani oni sami nejsou schopni dodržovat základní pravidla).

A abych tu nekydal jen na řidiče, tuhle jsem dojel před zatáčkou (na úseku, kde se normálně jezdí 90) dva cyklisty. No samozřejmě, oba jeli vedle sebe. Za zatáčku doprava není vidět, takže jsem byl nucen zpomalit. Ani pány po mém klaksonu nenapadlo, že něco dělají špatně a i po předjetí stále byli vedle sebe.

Snažím se řídit tak, aby, když se představím v té druhé roli (chodec, cyklista) na sebe nebyl naštvaný. Spousta lidí totiž věci, které dělá v autě/na kole, když se ocitnou v té druhé roli, pak následně tvrdě odsuzuje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat