Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

S tema 99procentama silne prehanis, ja taky nerikam, ze se na kole nenajde blbec, samozrejme ze ano, jsme v Cechach, takze o blbce neni nouze nikde, ale fakt proste je, ze ten kdo sedi v oplechovany boude a nemuze se mu skoro nic stat je ten automobilista, takze on by mel davat mnohem vetsi pozor.

Ja treba vzdycky koukam nevericne na ty "cyklisty", kteri si hrajou na nejvetsi borce na 3km puvodne cyklotrasy, kterou dnes okupuji bruslari, protoze nikam jinam nemohou, jak proste tito "cykliste" zrovna tam musi vyhrat "zavod miru" nebo co a jedou docela bezohledne. Pritom za kus stejne skonci na silnici a najednou nemohou a vsechny, kteri me predjeli v mziku predjedu ja (protoze ja jedu potom kousku stejnou rychlosti jako ty bruslari, se mezi nima nebudu plest).

Jinak ale odectes-li rodinky cykloturistu, par magoru, tak vetsinou cyklisti jezdi po tech silnicich velmi slusne a neni problem je objet, kdyby se teda chtelo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat