Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

Ano, jihoceske (trebon a okoli) projizdky prekrasnou prirodou v okoli krcinovych rybniku od hospody k hospode, kdy behem sveho ultimatniho vykonu klidne az 50 km date minimalne 5 zastavek na jedno, jsou uz povestne. Taky tech hospod co se tam postavilo, mistni policie to samozrejme nechava chladnou, to by ji vedeni mesta a mistni podnikatele dali, kdyby se v tom snad chtela vrtat. Bohuzel policie bude radeji kontrolovat zda pouzivate "cyklostezku" narychlo udelanou z chodniku misto toho, aby davala cyklistum dejchnout. Ono ja v tomto pripade slovo cyklista nepouzivam, to jsou cykloturiste, kteri pred 10 lety jezdili na serfech, dnes je v mode kolo, tak se motaji na silnicich.
Pokud vsak budete chtit analogii s Rakouskem, Nemeckem, atd. tak tito cykloturiste tam maji vybudovany cyklotrasy mimo silnice a tudiz se do silnicniho provozu vubec nedostanou. U nas se vsechny penize rozkradou, cyklotrasy momi silnice vicemene neexistuji, teda se i tito vyletnici dostavaji na silnici, kde ohrozuji i stromy stojici podel cest.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat