Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

Tak jsem si to precetl. No vzdyt je to v poradku, o co vam jde?

Cyklista byl uprostřed pravého jízdního pruhu, když ho auto ve zhruba stokilometrové rychlosti nabralo zezadu.

Preci ho nabral zezadu, jako ze mu tam vjel a ze pokud jel nejvyssi povolenou rychlosti, tak to uz nestihne zabrzdit OK, ale jemu prokazali, ze zacal brzdit az po stretu s cyklistou, ktereho nabral zezadu!

Jako ja myslel, ze ho nabral ze strany, to by bylo uplne neco jineho, ale takhle. Ja totiz zazil neco podobneho ovsem v obracenem gardu. Sinu si to na kole po hlavni silnici a vidim jak po vedlejsi silnici prijizdi auto (krizovatka takhle: + ), v pohode tomu nevenuju pozornost, protoze to tam znam a vim, ze na te vedlejsi je STOPka, teda musi zastavit, rozhlednout se a potom prejet. Co myslite? Ten debil v tom aute nezastavil, ja zareagoval v posledni chvili, vjel jsem na krajnici v protismeru (nastesti byla cesta jinak prazdna a nic proti nejelo) a vyhnul se tak prednimu sklu te dodavky doslova o centimetry. Jako jsou ty lidi v tech autech normalni, kdyz tam ma STOPku, tak to bude projizdet plnou rychlosti? Po ty hlavni jezdi i tiraci, jako to se chtel zabit ten idiot?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat