Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklista nedal přednost a smetlo ho auto. Na vině je i jeho řidič.

Clanek jsem necetl, bez tak to jsou novinky a pravda mohla byt uplne jina.

Nicmene obecne jsou Cesi prasata, ale pokud sednou za volant stavaji se prasaty desetinasobnymi, snaha nekoho na te silnici zabit je neuveritelna a cyklista je bohuzel nejsnazsi obet.
Ma zkusenost je jednoznacne takova, ze pokud chci na silnici prezit co by cyklista, musim si zjednat respekt a ten si bohuzel u Cechu zjednam jen agresivni jizdou.
Priklad: Jedu v kolone z kopce, ritim se 70km/h, nechavam si pred sebou nejakych 10-15 metru pro pripad, ze by se nahle zacalo brzdit, tak abych se svyma veckama do posledniho auta nevlitnul. Ocekaval bych, ze auto co jede za mnou vidi cyklistu, nevi co muze cyklista provest, proto si necha odstup taky nejakych 10-15 metru, ale to bychom nesmeli byt v Cechach. Pokud jedu jen trochu pri kraji a auto za mnou uvidi skulinku, tak se me pokusi predjet a nasrat se prede me. Ja mu ale tuto moznost nedam, to uz jsem se naucil a jedu uprostred pruhu. I tak se ale idiot lepi tesne za me a aby si nechal mezeru ani nahodou.Jizdu nezdrzuju, pokud vidim, ze na posledni auto zacinam ztracet, tak jdu ke kraji a auto za sebou necham predjet, to je samozrejme, ale pokud jedu plynule, to auto za mnou stejne dal predjizdet nemuze, protoze je vepredu srovnanejch 50 aut, ktery proste nepredjede, tak co se sere prede me?

No pokud byste chteli snad reagovat, ze jsou na vine i cykliste, tak proc to teda v Rakousku a v Italii jde, proc po uzkych alpskych cestickach neni problem a Italove se i v aute chovaji velmi slusne a nakonec vam jeste zamavaji na rozloucenou a v CR se to problem je? (odpovidat nemusite, z predchazejiciho je to snad jasne, proste uroven lidi v CR je znacne vychodni)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat