Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pes a žranice :D

Nas kdyz byl malej, tak obcas ozvejkal nejakou tu vec.. svuj pelech, moji postel, mamin mobil, malirsky valecek.. ale nikdy takovyhle veci nezral, jen je ohryzal.

Ale obcas si z nej delame srandu, ze by se mel dobre i jako vegetarian. Mama nedavno sklizela ze skleniku okurky (salatovky), davala je do misy pred sklenik.. a hle, najednou o okurku min. Hafik ji slohnul, trictvrtiny sezral a zbytek si nechal "na pozdeji". Pote jsme grilovali.. jehneci, paprika plnena nivou, rajcata plnena fetou. Tak pes dostal jeste par kousku papriky. Mrkev miluje - kdyz jdu dat kralici, musim vyndat mrkve dve - tu druhou pro psa. Odkrojky nebo ohryzky z jablek nevyhazujem, to likviduje pes - ono je rychlejsi zavolat psa nez to nosit kralikovi :-D Meloun zere taky. Snad jediny, co jsme zatim zjistili ze nemusi, jsou olivy a citrusove ovoce.
A chleba.. no po tom se muze utlouct. Kdyz chodime davat suchy chleba ovcim, tak pes jde samozrejme taky a chleba se rozdeluje nasledovne: kus berankovi, kus ovecce, kus psovi a tak porad dokola. Mivali jsme "susici misto" (strechu boudy), ale museli jsme ho zrusit pote, co jsme zjistili, ze pes prisel na to, ze kdyz si stoupne na zadni, tak na chleba dosahne... :-) Tuhle ukradl i plesnivej chleba z kompostu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat