Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak co dovolená?

Čau, máte v plánu nějakou dovolenou, nebo už jste někde byli? My letos nejedeme nikam ale hledám nějakou inspiraci na příští rok.
Já mam tet dovolenu, jsem doma sám a strašně se nudím. Doma jsem pořádně vysmejčil, to jsem byl pak obviněn že jsem něco provedl a takhle jsem si chtěl ulevit svému svědomí. Párkrát jsem se byl kouknout na koupališti, tam nikdo nebyl tak jsem si trošku zaplaval, dal jsem si dvě/tři piva a šel jsem domu. Taky jsem byl se psem u rybníka a to nás oba za chvilku přestalo bavit. Čumět na filmy či seriály už mi taky nebaví.
Už aby byl konec nebo se zblázní.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Letos jsem bez letni dovoleny, je zakazka a konci 31.8, chteli jsme s otcem prvni tyden v zari do Do… poslední
RedMaX 10.08.2013 18:57
RedMaX

Letos jsem bez letni dovoleny, je zakazka a konci 31.8, chteli jsme s otcem prvni tyden v zari do Dolomit, ale nejak jsme to nevychytali a zajezd byl uz obsazenej. Ja bych jel i jen tak, ale otec nechce. Samotnymu se mi nikam taky nechce, ja stejne do tech hor nejak posledni dobou jezdim jen kvuli tomu, ze ho nechci nechat jet samotnyho.

Jinak mame chalupu, takze predpokladam, ze by se tam mohlo v zari jet i na vic dni, jestli nebude nejaka dalsi prace, ktera by spechala.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru