Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolik dostane Rath?

cikáni jsou chránění

Nestačí odsouzení mačetových útočníků na 15 let?

Ty ostatní dávky jsem nezmiňoval proto, že je využívá z nemalé části také většinová společnost. Příspěvky na děti a podobně.

Souhlasím, že nepříjemný soused je mnohem palčivější (osobní) problém, než zloději ve vládě. Snadno se na něj ukazuje prstem. Ale ty "tuneláři a podvodníci" jsou ta základní přičina stavu společnosti tady. Podle Transparency International se v čechách ročně odlije bokem ze státního taková částka, že by to pokrylo schodek státního rozpočtu. Kdyby se v okamžiku provalení průseru Nečase zvedlo tolik lidí, co nadávaj a pochodujou proti cikánum a šlo před parlament, tak tu do týdne máme rozpuštěnou sněmovnu a nové volby. Je vinou politiků, že sociálně vyloučení jsou tam kde jsou, že sociální systém je zneužíván, tak jak je zneužíván. Tam je problém, jenom tam.

Ok, přistupme na tvoji notu. Dobrá, odstěhuju cikány pryč z mého dosahu. Vyřeším tím něco? Jen ten problém koncentruju na jedno místo (kam je sestěhuju) a tam bude exponenciálne přibývat, chvíli to bude bublat, a pak to vybuchne. Jako v Litvínově, jako ve Varnsdorfu. Je to správné řešení?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat