Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolik dostane Rath?

Mám ženu a malý dítě. Nájem neplatím, bydlím ve svým. Ale musím platit energie, platit daně, splácet dluhy. Když to dělat nebudu přijde exekutor a všechno mi zabaví. Skončím na ulici a spát budu pod mostem. Nikdo ze státního aparátu ani z neziskovky mi nikdy nepomůže. Maximálně se stát postará o to, aby mi dítě vzal. Proč to samé nehrozí cikánům? Protože jsou to cikáni, menšina, mají tmavou pleť??? To už je rasová segregace. Akorát obráceně aplikovaná.
Právě ta Řápková chtěla zavést to, že když nebudou cikáňata chodit řádně do školy, tak jejich rodiče nedostanou dávky.
Že děti maj v rodičích špatnej příklad, když vidí, že nepotřebují vzdělání ani práci a stejně si žijou líp než velká část pracující většinový společnosti je fakt. A právě proto musí stát místo neustálýho rozhazování cukru přidat trochu (spíš hodně) toho biče.
Motivační programy jsou na hovno. Já taky chodím do práce, platím daně, dbám o vzdělání svýho dítěte a nikdo mě k tomu nijak pozitivně motivovat nemusí.
Prostě, pokud cikán nepracuje, dostane stejný peníze na dávkách od státu jako kdokoliv jinej. Není to moc, nevyžije z toho, tak by ho to mohlo donutit chodit do práce. Pokud ne a bude krást měl by jít do kriminálu a na dlouho. Ale ne jen odpočívat, ale prací si na svůj pobyt tam vydělat. Když nebude posílat děti do školy nedostane ani ty dávky a navíc by mu stát ty děti měl odebrat. Což opět zapůsobí výchovně, ve smyslu, že nic není zadarmo-pro rodiče a děti zase zjistí, že se vzděláním se mohou líp společensky uplatnit...
To co se tady děje teď je špatně. Rozhazování peněz na všechny strany pro všechny nepřizpůsobivý nevyřeší nic. Jenže když někdo navrhne něco smysluplnýho, je označen za populistu. A pokud už ty svoje návrhy začne prosazovat a uplatňovat, rozjede se proti němu na politickou objednávku diskreditační kampaň s cílem je kriminalizovat. Stejně jako Toho Čunka nebo Řápkovou.
Rasová segregace běžně funguje v mnoha zemích. To není žádnej návrat o nějaká století zpět. Ale o tom toto téma není, tak se o ni nemusíme bavit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat