Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolik dostane Rath?

EK je sice politický orgán, ale komisař není volen, nýbrž dosazen. Což je pro korupci ideální. Standa Grossů toužící po postu premiéra řekne Špidlovi, že když mu přenechá premiérský křeslo tak z něj za odměnu udělá EUkomisaře.
Jasnej případ korupce. Řekl bych, že snad úplně nejjasnější ze všech těch, ketrý tady byly zmíněný.
Funkce člena dozorčí rady, dosazenýho vládou do polostátní společnosti je taky částečně politická....

A pozitivní diskriminace je řešení? Je řešení cpát stovky milionů do neziskovek? Je řešení cpát do příživníků miliardy na sociálních dávkách, dávat jim byty zadarmo a poté co ho za pár let zničí natolik, že je potřeba ho zbourat, aniž by zaplatili korunu nájmu jim dát zase zadarmo jinej?
Řešení cikánský otázky je jednoduchý. Stačí stejnej metr jako na ostatní. Možná se to někomu zdá jako moc jednoduchý a proto v tom vidí populismus, ale spousta velkých problémů často jednoduchá řešení má. Tak to prostě je.
A nikdo ty cikány neuklízel nikam proto aby nebyli na očích, ale v případě Čunka to bylo tak, že cikáni parazitující zadarmo na "lepších adresách", kteří nechtěli akceptovat placení nájemného a spoň minimální základy občanského soužití se měli stěhovat na adresy "horší", do sociálních buněk. Na tom nevidím nic špatného. Jednak to řeší problémy v mezilidských vzatzích mezi menšinou a proti vlastní vůli kulturně obohacovanou většinou, za druhé to pomáhá ulehčit finanční zátěži obce a za třetí to může výchovně na ty cikány působit. Chceš žít na lepší adrese mezi slušnými lidmi ve většinové společnosti tak se taky podle toho chovej...
S tou Řápkovou to bylo podobné, ale ta to ještě vylepšila odebíráním sociálních dávek. Což je taky super nápad.
A vůbec, proč by měla být rasová segregace něco nenormálního?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat