Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolik dostane Rath?

Principiálně souhlas, jen mi tak trochu vadí, že vyšetřování politiků se rozjíždí jen za účelem politické zakázky. To platí jak pro Ratha, tak ty tři kašpary (Nagyová byla nejspíše jen collateral damage). Dnes mám spíše dojem, že někdo tohle celé rozjel aby destabilizoval vládu a vyvolal volby - ano, zní to jak z bondovky, ale smysl to dává.

A poznámka na závěr: myslím, že je trochu rozdíl, když politik "samovolně" (např. nezvolením, nebo pokud je přehlasován)
odejde do jiné politické funkce, a když záměrně skončí s politikou a za to že skončil dostane teplý flek. Takže třeba Tvrdík - ano, IMHO korupce, ale třeba Špidla určitě ne - ten byl jen "vykopnut vejš."

Čunka bych sem taky netahal, to byl lidovecký Rath, jako když vyšije a jeho xenofobně-nacionálně orientovaný populismus bylo něco, z čeho šel doslova strach (vždy, když s politikem nadšeně souhlasí skoro celá hospoda, je něco špatně). Naštěstí se jeho čachry velmi rychle provalily a jen zametení jeho případu pod koberec pomocí státního zastupitelství zachránilo tehdejší vládu..

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat